Hoppa till innehåll

Söndag 25 februari

Häst som hoppar hinder med sin ryttare ifrån kameran.

Sista deltävlingen av den västeuropeiska ligan av Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ 2023/2024!

Ta chansen och se hoppning i världsklass under hela söndagen. Alltifrån våra unga framtidslöften i finalen av Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar till våra bästa ryttare och hästar som ska göra upp om de prestigefyllda platserna till världscupfinalen 2024. Dessutom startar dagen med en internationell hoppklass som bjuder på förstklassig sport med några av världens bästa ryttare!

Söndag från 09.00

09.00 - Internationell hoppklass presented by ATG

I denna internationella klass blandas rutinerade ekipage tillsammans med nya stjärnskott i en tidshoppning.

11.05 - Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar – final

Tio av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter internationella hästar i samma ålder. Pas­sa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten. Här koras vinnaren efter tre tuffa omgångar under veckan, ekipagen rider först en grundomgång och de felfria gör sedan upp i en spännande omhoppning.  Läs mer om Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar här. 

12.20 - Mounted Games presented by Hööks

Här utlovas fartfylld action och spänning på hög nivå när lag från bl.a. Sverige, Wales och England ställs mot varandra i årets upplaga av Gothenburg Horse Shows Mounted Games. Här går det undan vill vi lova och publiken är med på noterna för att höja stämningen till taket!

Kl. 14.00 - Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ presented by Volkswagen

Table A med omhoppning

Veckans absoluta höjdpunkt inom hoppningen är här. Det är nu det avgörs vilka som får rida Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL! Den allra sista omgången av den västeuropeiska ligan avgörs i Scandinavium, och det är många som vill åt de åtråvärda platserna till världscupfinalen som avgörs i Riyadh, Saudiarabien i april 2024. Förvänta er glädjeyttringar, besvikelse och kämparanda när några av världens bästa ryttare ska göra upp om förstaplatsen. Arenan kommer att koka och publiken kommer visa varför den är världens bästa!  

Köp din biljett till söndagens föreställning här. 

Njut av god mat i Pouls Restaurang

En nyhet för i år är att vi erbjuder dig som besöker Gothenburg Horse Show möjlighet att äta i Pouls Restaurang i Scandinavium! Här hittar du en oas där du under evenemanget kan njuta av god mat i lugn och ro.

Boka din lunch här.

Övriga dagar;

Main Partners

Volkswagen Hööks ATG Mips

Official Partners

Lövsta Future Challenge Göteborg Turistrådet Picadeli Maria Åkerberg Hyperion Stud

Media Partners

Mix megapol Ridsport

Official Suppliers

Evidensia djursjukvård Vida Stallströ Chalmers SJ Advania Polaris ChargeNode

Charity Partners