Gothenburg Horse Show 2023

Den 22-26 februari 2023 är Gothenburg Horse Show äntligen tillbaka! Efter två år av inställt evenemang är vi nu redo att välkomna publik, hästar och ryttare tillbaka till Scandinavium. 

För dig som valt att behålla din biljett från GHS 2022 då vi tvingades ställa in säger vi grattis! Du har spännande dagar att se fram emot!

I Göteborg är det inte bara världens bästa hoppekipage vi får njuta av – självklart är även FEI Dressage World Cup™ med i programmet också. 

Förutom de givna höjdpunkterna med världscupen i både hoppning och dressyr, återkommer de populära programpunkterna som Sverigeponnyn, Lövsta Future Challenge, Hall of Fame och Gothenburg Trophy. Dessutom den stora finalen av ATG Riders League och Vårfinalen av Arena Youth Tour, som nu äntligen ska få göra entré i Scandinavium. 

En stor nyhet för året är också den nya satsningen Lövsta Future Challenge International Tour, där dressyrens U25-ryttare får chans att tävla under World Cup Herning, Jumping Amsterdam och Gothenburg Horse Show. U25-ryttarna kommer att rida under fredagen och lördagens dagspass.

Självklart återvänder även de populära showerna Mounted Games och Agility, och vi kommer även att bli bjudna på voltige på högsta nivå under lördagens dagpass!

Läs mer om respektive dag här! 

Onsdag 22 februari
Torsdag 23 februari
Fredag 24 februari 
Lördag 25 februari
Söndag 26 februari 

EuroHorse har öppet 23-26 februari. Onsdagens biljett till Gothenburg Horse Show gäller därför även som entré till Eurohorse torsdag 23 februari