Gothenburg Horse Show 2022

23-27 februari 2022 är Gothenburg Horse Show äntligen tillbaka! Tillsammans med publik, hästar och ryttare är vi redo att samlas igen för att skapa oförglömliga sportupplevelser.

Den 14 oktober släpps biljetterna och som vanligt är det i samband med att den västeuropeiska ligan i Longines FEI Jumping World Cup™ startar i Oslo samma vecka. 

I Göteborg är det inte bara världens bästa hoppekipage vi får njuta av – självklart är även FEI Dressage World Cup™ med i programmet också. 

Många av de populära programpunkterna som Sverigeponnyn, Lövsta Future Challenge, Hall of Fame och Gothenburg Trophy kommer publik och ryttare att känna igen, men det presenteras också några nyheter. Bland annat kommer vi bjudas på finalen av ATG Riders Leauge och nya ungdomskonceptet Arena Youth Tour. Dessutom flyttar även parasporten in i programmet och så även Agria Käpphästcup!

Självklart återvänder även de populära showerna Mounted Games och Agility!

Läs mer om respektive dag här! 

Onsdag 23 februari
Torsdag 24 februari
Fredag 25 februari 
Lördag 26 februari
Söndag 27 februari 

EuroHorse har öppet 24-27 februari. Onsdagens biljett till Gothenburg Horse Show gäller därför även som entré till Eurohorse torsdag 24 februari.