Hästföretagarforum

Hästföretagarforum är seminariedagen som arrangeras för och med hästföretagare av Gothenburg Horse Show och EuroHorse.

Tack vare det digitala formatet kan vi glädjande berätta att alla seminarier fortfarande finns tillgängliga att se på hastforetagarforum.se. När du löser din biljett kan du se alla seminarier 10 dagar fram, dock längst till 30 juni. 

Den tolfte upplagan av Hästföretagarforum 1 april 2021 i Göteborg bjöd på en spännande blandning av seminarier. 

PRESSMEDDELANDE 20210125

En ny huvudsponsor, webb-tv-sändning och ett stjärnspäckat seminarieprogram. Det är några av nyheterna för Hästföretagarforum, som arrangerades den 1 april 2021.

- Tack vare webb-tv-sändningen kan den som vill ta del av Andreas Helgstrands företagarresa, islandshästentreprenören Denni Haukssons recept på långsiktig lönsamhet, hur det går till att ta en idé till marknaden samt hur pandemin har påverkat hästföretagandet. Bland mycket annat, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum.

Agria Djurförsäkring är från och med 2021 långsiktig huvudsponsor till Hästföretagarforum, vilket har varit avgörande för finansieringen av webb-tv-sändningen.

- Vi vill gärna bidra till att öka spridning av goda idéer, ökad kunskap och kreativa möten som stärker den svenska hästnäringen. Här spelar forumet en viktig roll med sina årliga seminarier, säger Mikael Theorén, affärsområdeschef häst och lantbruk hos Agria Djurförsäkring.

För fullständigt program och biljetter, se www.hastforetagarforum.se

Köp din biljett här!

För mer information, kontakta:

Marie Lundmark, projektledare 0703-138887, marie.lundmark@ellberga.com

 

 

Om Hästföretagarforum:

Hästföretagarforum är en seminariedag för och med hästföretagare från hela landet. Dagen arrangeras den 1 april 2021 av Gothenburg Horse Show och EuroHorse på Gothia Towers i Göteborg. Alla som är intresserade av seminarieprogrammet är välkomna till forumet.
Agria och Tidningen Ridsport är huvudsponsorer till årets forum. Videquus och Biotherm Heat är samarbetspartners.