Hästföretagarforum

Hästföretagarforum är seminariedagen som arrangeras för och med hästföretagare av Gothenburg Horse Show och EuroHorse.

Hästföretagarforum arrangeras varje år i samband med Gothenburg Horse Show och EuroHorse och vänder sig till alla som är intresserade av företagande inom hästnäringen. Den fullspäckade seminariedagen bjuder på mängder av kunskap, inspiration och nätverkande med likasinnade.

Alla som är intresserade av företagarfrågor inom hästnäringen är välkomna att delta i seminarierna som belyser marknadsföring, affärsutveckling, juridik, ekonomi och försäljning på ett intressant och inspirerande sätt

Hästföretagarforum kan följas både på plats i konferensrummet och digitalt. I år säljer vi såväl hel- som halvdagsbiljetter. I samtliga på-plats-biljetter ingår även access till de digitala sändningarna. Fullständigt program och biljetter hittar du på www.hastforetagarforum.se 

Just nu kan du boka din biljett till specialpriset 1200 kr exkl. moms där alla seminarier, mingel, fika och lunch ingår (ord. pris 1500 kr exkl. moms). 

 

 

Om Hästföretagarforum:

Hästföretagarforum är en seminariedag för och med hästföretagare från hela landet. Dagen arrangeras den 23 februari av Gothenburg Horse Show och EuroHorse på Gothia Towers i Göteborg. Alla som är intresserade av seminarieprogrammet är välkomna till forumet. Huvudsponsor är Agria Djurförsäkring. Samarbetspartners är Mips, Tidningen Ridsport och Hästnäringens Nationella Stiftelse.