Hästföretagarforum

Hästföretagarforum är seminariedagen som arrangeras för och med hästföretagare av Gothenburg Horse Show och EuroHorse.

Hästföretagarforum arrangeras varje år i samband med Gothenburg Horse Show och EuroHorse och vänder sig till alla som är intresserade av företagande inom hästnäringen. Den fullspäckade seminariedagen bjuder på mängder av kunskap, inspiration och nätverkande med likasinnade.

Alla som är intresserade av företagarfrågor inom hästnäringen är välkomna att delta i seminarierna som belyser marknadsföring, affärsutveckling, juridik, ekonomi och försäljning på ett intressant och inspirerande sätt

Hästföretagarforum kan följas både på plats i konferensrummet och digitalt. I år säljer vi såväl hel- som halvdagsbiljetter. I samtliga på-plats-biljetter ingår även access till de digitala sändningarna. Fullständigt program och biljetter hittar du på www.hastforetagarforum.se 

Just nu kan du boka din biljett till specialpriset 1200 kr exkl. moms där alla seminarier, mingel, fika och lunch ingår (ord. pris 1500 kr exkl. moms). 

Världsmästaren Henrik von Eckermann kommer till Hästföretagarforum 2023! 

För några månader sedan blev han historisk genom att både vinna individuellt guld och lagguld i hoppning, en bedrift som inte vore möjligt utan det egna företaget, den egna gården och medarbetarna. Den 23 februari kommer Henrik von Eckerman till Hästföretagarforum för att för första gången berätta om sin syn på företagande och hur han bygger verksamheten långsiktigt.

I 13 år var han anställd hos Ludger Beerbaum, men sedan 2016 driver han sitt eget företag. En resa som inte var helt enkel från början, men som med facit i hand var ett lyckat drag.

- Jag litar på min känsla och jobbar hårt. Det har fungerat hittills för mig, säger Henrik von Eckerman.

Under Hästföretagarforum, seminariedagen som arrangeras i samband med Gothenburg Horse Show och EuroHorse i samband med världscuptävlingarna, gör Henrik en halvhalt för att kliva upp på scenen och berätta om sin företagarresa. För det ligger mycket tålamod, arbete, strategier och ekonomiska kalkyler bakom världsmästarens företag.

- Hästnäringen är på många sätt unik eftersom ryttarna och kuskarna även behöver vara riktigt duktiga entreprenörer. Så är det inte i många andra sporter. Vi är mycket tacksamma för att Henrik tar sig tiden och kommer till Hästföretagarforum och berätta om sitt företagande i samband med världscupens Europafinal i slutet av februari, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum.


Världmästaren Henrik von Eckermann är en av talarna under Hästföretagarforum! Foto: Emma Wallskog, Bildbyrån

 

 

Om Hästföretagarforum:

Hästföretagarforum är en seminariedag för och med hästföretagare från hela landet. Dagen arrangeras den 23 februari av Gothenburg Horse Show och EuroHorse på Gothia Towers i Göteborg. Alla som är intresserade av seminarieprogrammet är välkomna till forumet. Huvudsponsor är Agria Djurförsäkring. Samarbetspartners är Mips, Tidningen Ridsport och Hästnäringens Nationella Stiftelse.