Hästföretagarforum

Hästföretagarforum är seminariedagen som arrangeras för och med hästföretagare av Gothenburg Horse Show och EuroHorse.

Alla som är intresserade av företagarfrågor inom hästnäringen är välkomna att delta i seminarierna som belyser marknadsföring, affärsutveckling, juridik, ekonomi och försäljning på ett intressant och inspirerande sätt

Hästföretagarforum kan följas både på plats i konferensrummet och digitalt. I år säljer vi såväl hel- som halvdagsbiljetter. I samtliga på-plats-biljetter ingår även access till de digitala sändningarna. Fullständigt program och biljetter hittar du på www.hastforetagarforum.se 

Tack vare det digitala formatet kan vi glädjande berätta att alla seminarier fortfarande finns tillgängliga att se på hastforetagarforum.se. När du löser din biljett kan du se alla seminarier 10 dagar fram, dock längst till 30 juni. 

Meddelande 2022-02-27

Hästföretagarforum ställer in och flyttar till den 23 februari 2023

Hästföretagarforum, som arrangeras av EuroHorse och Gothenburg Horse Show den första tävlingsdagen under eventet, flyttas till den 23 februari 2023. Planen var att arrangera forumet nästa vecka trots att mässan och tävlingarna ställts in, men nu står det klart att biljettförsäljningen inte motsvarar förväntningarna och seminariedagen skjuts upp till nästa års hästfest i stället.

  • Det är förstås tråkigt, men om Hästföretagarforum inte kan vara den mötesplats för kunskap, inspiration och nätverkande som är seminariedagens signum, så är det bättre att ställa in och genomföra forumet när de rätta förutsättningarna finns, säger Marie Lundmark, projektledare för Hästföretagarforum.

Nästa år arrangeras årets stora hästfest i Göteborg med Gothenburg Horse Show och EuroHorse 22-26 februari. Hästföretagarforum arrangeras torsdagen den 23 februari på Gothia Towers.

Personer som köpt biljetter till årets forum kommer att kontaktas och biljettavgiften betalas tillbaka.

 

 

Om Hästföretagarforum:

Hästföretagarforum är en seminariedag för och med hästföretagare från hela landet. Dagen arrangeras den 24 februari av Gothenburg Horse Show och EuroHorse på Gothia Towers i Göteborg. Alla som är intresserade av seminarieprogrammet är välkomna till forumet. Huvudsponsor är Agria Djurförsäkring. Samarbetspartners är Mips, Tidningen Ridsport och Hästnäringens Nationella Stiftelse.