Hoppa till innehåll

Vi tar vårt sociala ansvar på allvar!

Förutom vårt engagemang i miljöfrågan är socialt ansvar ett av de områden vi brinner för mest. Vi tycker det är viktigt att vi använder plattformem som ett av landets mest populära evenemang till att göra skillnad.

Tjejjouren Väst

Inför Gothenburg Horse Show 2023 initierades ett nytt samarbete med Tjejjouren Väst, där syftet är att belysa den finns hjälp som finns att få om du som ung tjej inte vet vem du ska vända dig till. Under Gothenburg Horse Show är ungefär 90% av besökarna tjejer eller kvinnor, och av dessa är 20% under 25 år gamla. Vi vet att det som ung tjej kan vara svårt att veta vart man ska vända sig om man känner sig otrygg, och vi vill därför hjälpa till att belysa detta viktiga ämne. Läs pressmeddelandet Gothenburg Horse Show och Tjejjouren Väst i nytt samarbete! 

Samarbete med Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus

Vi vet att ridsport är en stor glädjekälla för många barn och ungdomar och i samarbete med Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus bjuder vi därför in barn och ungdomar tillsammans med sina familjer till att njuta av onsdagens föreställningar.

För de som inte har möjlighet att ta sig till Scandinavium så gör vi tillsammans med Agria besök på sjukhuset med maskotponnyn Anton, något som varit väldigt uppskattat hos barnen och deras familjer.

Läs mer på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus hemsida.

 


Ponnyn Anton är populär hos Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus!

Inbjudna skolklasser

Gothenburg Horse Show bjuder även in skolor till evenemanget för att kunna ge möjlighet för skolungdomar som vanligtvis inte kan besöka GHS att uppleva evenemanget. Skolorna bjuds in till evenemangets familjedag där arenan fylls av spännande aktiviteter.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan göra stor skillnad och tycker därför att det är extra viktigt att vi visar vägen och hjälper till med det vi kan. 

Huvudpartners

Agria Volkswagen Hööks ATG Mips

Officiella partners

Lövsta Future Challenge Göteborg Turistrådet Picadeli Maria Åkerberg Hyperion Stud

Mediapartners

Mix megapol Ridsport

Officiella leverantörer

Evidensia djursjukvård Docu Ware Vida Stallströ Chalmers SJ Advania