Hoppa till innehåll

Volkswagen

Nu fortsätter Volkswagen att elektrifiera Sverige!

Som den första biltillverkaren anslöt dem sig till klimatmålen i Parisavtalet och har jobbat hårt på det i flera år, med laddhybrider som Passat GTE och Golf GTE, och elbilarna e-up! och e-Golf. Nu tar det ordentlig fart. De har fler laddbara modeller än någonsin tidigare, ända upp till stora suven Touareg R – som får dra upp till 3,5 ton tunga släp.

Och nu är en helt ny generation av bilar här. ID.3 och familjesuven ID.4 är båda helt eldrivna, har räckvidder på upp över 50 mil, du snabbladdar ytterligare 30 - 32 mil på en halvtimme, de har helt nya uppkopplade möjligheter och båda tillverkas koldioxidneutralt. ID.3 blev Sveriges mest köpta elbil förra året och utsågs till Årets Elbil av både föreningen Elbil Sverige och tidskriften Elbilen. Nya ID.4 är dessutom mycket rymlig, både i kupén och bagageutrymmet för att fungera i en familj med utrymmeskrävande intressen. Till exempel hästsport.

Volkswagen fortsätter elektrifiera Sverige även med laddboxar och erbjuder tillsammans med Jämtkraft ett elavtal med 100 % förnybar el där det ingår tre års fri laddning av bilen därhemma.

Let’s get electric!

Huvudpartners

Agria Volkswagen Hööks ATG Mips

Officiella partners

Lövsta Future Challenge Göteborg Turistrådet Picadeli Maria Åkerberg Hyperion Stud

Mediapartners

Mix megapol Ridsport

Officiella leverantörer

Evidensia djursjukvård Docu Ware Vida Stallströ Chalmers SJ Advania