Hoppa till innehåll

GHSLive

Den populära streamingplattformen GHSLive återkommer under 2024 års Gothenburg Horse Show!

Välkommen till GHSLive!

Via GHSLive tillhandahåller vi en heltäckande digital sportupplevelse av Gothenburg Horse Show. Tittarna får inte bara följa tävlingarna i arenan på det traditionella sättet, utan kommer också tas med backstage till uppvärmningsarenan där de får ta del av ryttarnas förberedelser inför sina tävlingsprestationer i Scandinavium. Med hjälp av expertkommentatorer blir tittarna guidade igenom ryttarnas olika förberedelsefaser.  

Dessutom kommer det att finnas en studio fylld med spännande innehåll, kunskapsfördjupningar och trendspaningar. Utöver det inkluderas även intervjuerna från Mixed Zone, där tittarna under vissa klasser kommer kunna se den första intervjun ryttarna gör efter att de precis avslutat sina ritter.

För att få tillgång till materialet på GHSLive behöver man skapa ett konto med sin mailadress. Därefter är allt backstage-material gratis att titta på. Vill man se tävlingsklasserna i Scandinavium kan man antingen köpa ett veckopass, ett dagpass eller en enstaka klass.

Just nu har vi ett early bird-erbjudande där man köpa ett veckopass för 299 kr (ordinarie pris 399 kr) och då även få kvaltävlingen med Sverigponnyn presented by Guldfynd på köpet! Övriga paket släpps närmre inpå evenemanget.

Klicka här för att ta dig till GHSLive!

Obs! GHSLive är endast tillgängligt i Sverige. 

;

Main Partners

Volkswagen Hööks ATG Mips

Official Partners

Lövsta Future Challenge Göteborg Turistrådet Picadeli Maria Åkerberg Hyperion Stud

Media Partners

Mix megapol Ridsport

Official Suppliers

Evidensia djursjukvård Vida Stallströ Chalmers SJ Advania Polaris ChargeNode

Charity Partners