Hoppa till innehåll

Mat & Dryck

Dukat bord med glas, tallrikar och blommor, servitris häller vin i ena glaset.

Sätt guldkant på ditt besök

Under evenemanget har vi en rad olika mat och dryckesalternativ både för stora och små. Nedan hittar du alternativ innanför evenemangets väggar, och hos vår granne Gothia Towers.

Premium Lounge

Vårt exklusiva Premium-paket ger dig möjlighet att uppleva action och spänning från de bästa platserna i arenan och njuta av härliga måltider under Gothenburg Horse Show. 2024 var menyn i Premium Lounge signerad stjärnkocken Malin Söderström.

Malin Söderström är prisbelönt kock och restaurangägare, författare och tv-personlighet. Hon har varit ansvarig för den prestigefyllda Nobelmiddagen, förärats med silvermedaljen i Gastronomiska Akademin samt blivit utsedd till Årets Krögare. Dessutom sitter hon i styrelsen för årets kock och blev erkänd av The White Guide 2018 för hennes långsiktiga, betydande deltagande i svensk gastronomi. I februari var det Gothenburg Horse Show’s Premiumgäster som fick njuta av Malins prisbelönta matlagning i vår Premium Lounge.

Premium Loungen är belägen i Restaurang Glöd Kök & Bar.

Denna matupplevelse ingår för alla som har köpt vårt Premiumpaket. 

Pouls Restaurang

En nyhet för 2024 var att vi erbjöd dig som besökare möjlighet att äta i Pouls Restaurang i Scandinavium! Två trappor upp från Scandinaviums huvudentré finns oasen där du under evenemanget kunde njuta av din lunch eller middag i lugn och ro. 

Picadeli

Vid Picadelis salladsbar i foajén kunde du snabbt och enkelt mixa ihop din egen sallad från ett brett och gott utbud!

Espresso House

Hos Espresso House på Scandinavium kunde du njuta av riktigt goda kaffedrycker under evenemangsbesöket. Här serverades högkvalitativt specialkaffe, rostat i deras egna rosteri. Dessutom erbjöd de en bred meny med andra varma och kalla drycker, varm och kall mat samt väldigt goda bakverk. Allt serverat av en vänlig barista i en mysig kaféatmosfär. Espresso House ligger vid sektion R på våning 1. 

Foajébaren

Foajébaren är Scandinaviumpublikens säkra vattenhål! Snabbt, nära och enkelt. Du hittar den mellan sektion D och G i Scandinavium.

McDonalds

I McDonalds utbud finner du bland annat hamburgare, sallad, pommes frites, läsk, milkshakes och glass.

Kiosker

På Scandinavium finns flertalet kiosker med lättare förtäring och dryck samt godis. I utbudet finns bland annat korv med bröd, popcorn, läsk/öl och godis. Kioskerna är placerade runt om arenan mellan ingångarna till läktarutrymmet.

Gothia Towers

Vägg i vägg med Scandinavium ligger Gothia Towers med flera härliga restauranger och barer. Under evenemanget kunde du bland annat uppleva Corner där inspirationen hämtas från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret. Fantastisk utsikt, god mat och dryck fann du högst upp i tornen på Heaven 23 och Upper House bar. Och i hotellobbyn ligger West Coast, en bistro som serverar rätter från land och hav med ursprung från vårt nordiska matarv. I lobbyn, mitt i hotellets hjärta, finns också lobbybaren & caféet Twentyfourseven.

EuroHorse

Inne på mässan finns flera olika oaser där du kunde njuta av något gott att äta. Här erbjöds allt från go-fika, matiga mackor till kalla och varma rätter. Det gick också att lyxa till det med ost och vin i Café Horse & Cheese, samt njuta i Sparklingbaren.

;

Main Partners

Volkswagen Hööks ATG Mips

Official Partners

Lövsta Future Challenge Göteborg Turistrådet Picadeli Maria Åkerberg Hyperion Stud

Media Partners

Mix megapol Ridsport

Official Suppliers

Evidensia djursjukvård Vida Stallströ Chalmers SJ Advania Polaris ChargeNode

Charity Partners