Hoppa till innehåll

Frågor och svar

Översikt över hoppbana.

FAQ

Väskförbud

Kommer väskförbud att gälla på Gothenburg Horse Show?

Ja, polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på alla större evenemang. Det innebär att du som besökare inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, ryggsäck, tygkasse eller påse till Gothenburg Horse Show. EuroHorse arrangeras parallellt med Gothenburg Horse Show och omfattas därför också av väskförbudet vid större evenemang. Undantag görs för personer som av medicinska skäl har behov av väska, samt personer med barn som har behov av skötväska.

Om du som besökare däremot handlar inne på mässan, kan väskor och påsar med inköpta varor tas med in till Scandinavium via passagen mellan arenan och mässområdet. Notera däremot att om du går ut genom någon av entréerna kan inhandlade väskor/påsar inte tas med in igen.

En glad nyhet är däremot att vi på Scandinavium genom ett samarbete med Herbox kommer att erbjuda mensskydd på flertalet toaletter - helt gratis! 

Läs mer om väskförbudet på polisens hemsida.

Kan man hänga in sin väska i garderob eller skåp när man kommer?

Nej, det finns inga garderober utanför varken Scandinavium eller Svenska Mässan där man kan lämna in sin väska. Ta endast med dig saker som kan förvaras i dina fickor.

Jag har tänkt lämna arenan för att sedan komma tillbaka. Hur gör jag med mina inhandlade varor?

Om du ska lämna evenemanget behöver du lämna in dina väskor/påsar med inköpta varor i garderoben som finns vid entrén. Går du ut med inhandlade varor kan dessa väskor/påsar inte tas med in igen. 

Biljettfrågor

Varför kan jag inte välja min sittplats själv när jag köper Seriebiljett eller Greatest Fan-biljett?

På grund av tekniska begränsningar fungerar inte den funktionen på just dessa biljettpaket och du blir istället hänvisad till bästa möjliga plats utvald av Ticketmasters system.

Vi är en ridklubb som vill köpa många biljetter, hur går vi tillväga?

Om ni är minst 20 personer som vill gå på samma föreställning kan ni boka till ungdomspris, oavsett ålder. Erbjudandet gäller för singelbiljetter och seriebiljetter. Bokningen görs via Ticketmasters företagsformulär

Varför kan jag inte skriva ut min biljett?

Vi har valt att använda funktionen Mobile Only, vilket innebär att vi endast tillämpar digitala biljetter. Mobilbiljetter är det enklaste och säkraste sättet att komma åt dina biljetter. Istället för att du ska behöva skriva ut biljetterna själv kan du bara visa QR-koden på din mobiltelefon. Din mobiltelefon är din biljett. Dina biljetter kommer inte att vara tillgängliga för utskrift eller skickas till dig via mail. 

Hur använder jag min mobilbiljett? 

För att använda dina mobilbiljetter loggar du in Ticketmasters app eller på www.ticketmaster.se i din mobiltelefons webbläsare.

 

Vad händer om jag glömmer min mobil eller om mitt batteri dör på plats? 

Om du befinner dig på plats och inte kan komma åt din biljett på din mobiltelefon, vänligen besök biljettkassan. Du kommer att behöva uppvisa någon typ av giltig ID-handling så att biljettkassans personal kan komma åt dina Ticketmaster kontouppgifter.

Jag har köpt biljetter men kan inte längre gå, hur går jag tillväga för att sälja vidare mina biljetter på ett säkert sätt?

Vi har aktiverat Ticketmaster Resale på Gothenburg Horse Show, vilket är en tjänst som innebär att du biljettköpare kan sälja och köpa biljetter i andra hand helt säkert, tryggt och anonymt.

Har du frågor om att sälja biljetter via Resale? Klicka här

Har du frågor om att köpa biljetter via Resale? Klicka här

Tillgänglighet

Finns det rullstolsplatser?

Rullstolsplatser bokas via ticketmaster.se likt ordinarie biljetter. Vid bokning av rullstolsplats ingår en fri ledsagare. Vid behov av fler ledsagare vänligen kontakta Ticketmaster för support på telefon 0776-707777. Entré sker via våra ordinarie entréer. Placering på rad 6 på sektion C, D, G, J, R eller T.

Kommer det finnas syn och teckenspråkstolkning?

Ja, syn och teckenspråkstolkning erbjuds under hela evenemanget men måste förbokas. Detta gör du genom att maila oss på ghs@gotevent.goteborg.se. Ange ditt bokningsnummer, vilket pass det gäller samt om det är syn- eller teckenspråkstolk. Syn- och teckenspråkstolkning sker via Got Events tillgänglighetsapp som laddas ner via App Store eller Google Play.  Syntolkning och teckenspråkstolkning aktiveras genom att klicka på aktuell sändning under "direktsändningar". 

Kan jag med nedsatt hörsel få förstärkt arenaljud i Scandinavium?

Ja, genom Got Events tillgänglighetsapp kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga) direkt i din mobiltelefon och medhavda hörlurar, oavsett var du befinner dig i arenan. Ladda ner appen via App Store eller Google Play.

 

Övrigt

Får jag ha med mig hundar in i Scandinavium?

Nej, endast certifierade assistanshundar och ledarhundar för synskadade är tillåtna in i Scandinavium.

Vem arrangerar Gothenburg Horse Show?

Det är Göteborgs evenemangs- och arenabolag Got Event som arrangerar Gothenburg Horse Show.

Får jag som privatperson lov att ta bilder?

Som privatperson är det ej tillåtet att använda professionella systemkameror och videoutrustning (med utbytbara objektiv). Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är tillåtna. Bilderna får endast användas för eget bruk. För ryttarnas och hästarnas bästa är det förbjudet att använda blixt inne på arenan.

Endast ackrediterade fotografer har tillåtelse att ta med systemkamera likt alla andra evenemang.


Kommer EuroHorse vara öppen?

EuroHorse är öppen 22-25 februari. För de som köper biljetter till Gothenburg Horse Show på onsdagen 21 februari så gäller dessa till EuroHorse på torsdag 22 februari.

Eurohorse.se

;

Main Partners

Volkswagen Hööks ATG Mips

Official Partners

Lövsta Future Challenge Göteborg Turistrådet Picadeli Maria Åkerberg Hyperion Stud

Media Partners

Mix megapol Ridsport

Official Suppliers

Evidensia djursjukvård Vida Stallströ Chalmers SJ Advania Polaris ChargeNode

Charity Partners