Hoppa till innehåll

Frågor och svar

Översikt över hoppbana.

FAQ

Biljettfrågor

Varför kan jag inte välja min sittplats själv när jag köper Seriebiljett eller Greatest Fan-biljett?

På grund av tekniska begränsningar fungerar inte den funktionen på just dessa biljettpaket och du blir istället hänvisad till bästa möjliga plats utvald av Ticketmasters system.

Vi är en ridklubb som vill köpa många biljetter, hur går vi tillväga?

Om ni är minst 20 personer som vill gå på samma föreställning kan ni boka till ungdomspris, oavsett ålder. Erbjudandet gäller för singelbiljetter och seriebiljetter. Bokningen görs via Ticketmasters företagsformulär

Varför kan jag inte skriva ut min biljett?

Vi har valt att använda funktionen Mobile Only, vilket innebär att vi endast tillämpar digitala biljetter. Mobilbiljetter är det enklaste och säkraste sättet att komma åt dina biljetter. Istället för att du ska behöva skriva ut biljetterna själv kan du bara visa QR-koden på din mobiltelefon. Din mobiltelefon är din biljett. Dina biljetter kommer inte att vara tillgängliga för utskrift eller skickas till dig via mail. 

Hur använder jag min mobilbiljett? 

För att använda dina mobilbiljetter loggar du in Ticketmasters app eller på www.ticketmaster.se i din mobiltelefons webbläsare.

 

Vad händer om jag glömmer min mobil eller om mitt batteri dör på plats? 

Om du befinner dig på plats och inte kan komma åt din biljett på din mobiltelefon, vänligen besök biljettkassan. Du kommer att behöva uppvisa någon typ av giltig ID-handling så att biljettkassans personal kan komma åt dina Ticketmaster kontouppgifter.

Jag har köpt biljetter men kan inte längre gå, hur går jag tillväga för att sälja vidare mina biljetter på ett säkert sätt?

Vi har aktiverat Ticketmaster Resale på Gothenburg Horse Show, vilket är en tjänst som innebär att du biljettköpare kan sälja och köpa biljetter i andra hand helt säkert, tryggt och anonymt.

Har du frågor om att sälja biljetter via Resale? Klicka här

Har du frågor om att köpa biljetter via Resale? Klicka här

Tillgänglighet

Finns det rullstolsplatser?

Rullstolsplatser bokas via ticketmaster.se likt ordinarie biljetter. Vid bokning av rullstolsplats ingår en fri ledsagare. Vid behov av fler ledsagare vänligen kontakta Ticketmaster för support på telefon 0776-707777. Entré sker via våra ordinarie entréer. Placering på rad 6 på sektion C, D, G, J, R eller T.

Kommer det finnas syn och teckenspråkstolkning?

Ja, syn och teckenspråkstolkning erbjuds under hela evenemanget men måste förbokas. Detta gör du genom att maila oss på ghs@gotevent.goteborg.se. Ange ditt bokningsnummer, vilket pass det gäller samt om det är syn- eller teckenspråkstolk. Syn- och teckenspråkstolkning sker via Got Events tillgänglighetsapp som laddas ner via App Store eller Google Play.  Syntolkning och teckenspråkstolkning aktiveras genom att klicka på aktuell sändning under "direktsändningar". 

Kan jag med nedsatt hörsel få förstärkt arenaljud i Scandinavium?

Ja, genom Got Events tillgänglighetsapp kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga) direkt i din mobiltelefon och medhavda hörlurar, oavsett var du befinner dig i arenan. Ladda ner appen via App Store eller Google Play.

 

Övrigt

Får jag ha med mig hundar in i Scandinavium?

Nej, endast certifierade assistanshundar och ledarhundar för synskadade är tillåtna in i Scandinavium.


Vem arrangerar Gothenburg Horse Show?

Det är Göteborgs evenemangs- och arenabolag Got Event som arrangerar Gothenburg Horse Show.


Får jag som privatperson lov att ta bilder?

Som privatperson är det ej tillåtet att använda professionella systemkameror och videoutrustning (med utbytbara objektiv). Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är tillåtna. Bilderna får endast användas för eget bruk. För ryttarnas och hästarnas bästa är det förbjudet att använda blixt inne på arenan.

Endast ackrediterade fotografer har tillåtelse att ta med systemkamera likt alla andra evenemang.


Kommer EuroHorse vara öppen?

EuroHorse är öppen 22-25 februari. För de som köper biljetter till Gothenburg Horse Show på onsdagen 21 februari så gäller dessa till EuroHorse på torsdag 22 februari.

Eurohorse.se

Huvudpartners

Agria Volkswagen Hööks ATG Mips

Officiella partners

Lövsta Future Challenge Göteborg Turistrådet Picadeli Maria Åkerberg Hyperion Stud

Mediapartners

Mix megapol Ridsport

Officiella leverantörer

Evidensia djursjukvård Docu Ware Vida Stallströ Chalmers SJ Advania