GHS-podden

Gothenburg Horse Show's egna podcast där vi tar sikte mot världscupfinalerna i hoppning och dressyr! Här bjuds det på hästsnack och uppdateringar från säsongens kvaltävlingar. Missa inte heller avsnitten där vi går igenom oförglömliga händelser, hästar och och personer som har gjort ett stort intryck på Scandinaviumpubliken såväl som i ridsporthistorien.

Här nedan finns några utvalda avsnitt och resten hittar du där poddar finns! 

EP.1 Milton & John Whitaker
I avsnittet om Milton & John Whitaker dyker Matilda och Kristina ner på djupet om den legendariska duon. En hyllning till dessa ikoner som satt enormt stort avtryck på ridsporten och GHS-historien! EP.3 Svenska framgångar - hoppning
I det tredje avsnittet av GHS-podden gästas vi av ingen mindre än GHS-generalen himself- Tomas Torgersen. Vi minns tillbaka på några av de största svenska hoppframgångarna i Gothenburg Horse Show's historia. Vi får dessutom höra Malin Baryard och Kristina Larsson i en fin intervju om Butterfly Flip.

EP.4 Svenska framgångar - dressyr
I det fjärde avsnittet bjuds vi på en riktig dressyrbonanza! Det blir uppdatering från dressyrfinalen av SWB Trophy och så får vi en pratstund med både Tinne Vilhelmsson Silfvén, Tomas Torgersen och teamet bakom Briar - Jan Brink, Hans-Yngve Göransson och Åke Björsell.

EP.5 GHS de första åren
I det femte avsnittet av GHS-podden blickar vi tillbaka till de allra första åren i Gothenburg Horse Show's historia. Tillsammans med grundare Liz Parmler och tävlingsledare Tomas Torgersen får vi en spännande och väldigt rolig återblick i bl.a. hur det kom sig att världscupen grundades i just Scandinavium, och hur gick det egentligen till när de första ryttarna värvades till GHS 1977? Dessutom dyker det upp en fin passning till vår evenemangskollega Falsterbo Horse Show ;)EP.8 Louise Lussan Nathhorst
I det åttonde avsnittet och internationella kvinnodagen till ära får vi en pratstund med the one and only - Louise Lussan Nathhorst. Lussan är Sveriges okrönta drottning av dressyr och är hittills den enda svensken som har vunnit en världscupfinal, och dessutom lyckades hon göra det på hemmaplan i Scandinavium!