Socialt engagemang

Förutom vårt engagemang i miljöfrågan är socialt ansvar en av våra hjärtefrågor. Vi tycker det är viktigt att vi använder den ställning vi har som ett av landets mest populära evenemang till att göra skillnad där vi kan.

Vi vet att ridsport är en stor glädjekälla för många barn och ungdomar och i samarbete med Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus bjuder vi därför in barn och ungdomar tillsammans med sina familjer till att njuta av onsdagens föreställningar.

För de som inte har möjlighet att ta sig till Scandinavium så gör vi tillsammans med Agria besök på sjukhuset med maskotponnyn Anton, något som varit väldigt uppskattat hos barnen och deras familjer.


Ponnyn Anton är populär hos Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus! 

Gothenburg Horse Show bjuder även in skolor till evenemanget för att kunna ge möjlighet för skolungdomar som vanligtvis inte kan besöka GHS att uppleva evenemanget. Skolorna bjuds in till onsdagen vilket är evenemangets familjedag. Arenan erbjuder bland annat open arena och Scandinaviums foajé är full med spännande aktiviteter. 

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan göra stor skillnad och tycker därför att det är extra viktigt att vi visar vägen och hjälper till med det vi kan.