Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring är specialistbolaget för djur- och grödaförsäkring och ett dottervarumärke till Länsförsäkringar.

Våra kärnvärden är specialistkunskap, kärlek till djur och empati. Att vi är ett specialistbolag innebär att vi har ett renodlat fokus och engagemang i att skapa trygghet för djur och deras ägare - vi finns där våra kunder finns. De flesta av våra medarbetare är själva djurägare och alla delar ett stort djurintresse.

Agrias starka varumärke byggs genom ett stort engagemang i djurens hälsa och forskningsprogram. Vi finns också på olika evenemang, tävlingar, clinics och mässor.

Agria bidrar årligen till veterinärmedicinsk forskning - på så sätt hjälper vi till att utveckla veterinärvården och förbättra djurs liv på andra sätt.

Läs mer: www.agria.se

För de yngre hästintresserade finns Agrias ponnyklubb, där kunskap blandas med tips på roliga träningstips m.m. Läs mer: www.agriaponnyklubb.se

Agria har många starka profiler inom hästsporten knutna till sig – Jens Fredricson, Douglas Lindelöw, Rose Mathisen, Emelie Brolin, Carl Hedin, Victoria Almgren, Fredrik Persson och Johan Dengg är några av dem. Senaste tillskottet i Team Agria är den unga, lovande Felicia Grimmenhag som är på framfart i paradressyren.