Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring är specialistbolaget för djur- och grödaförsäkring och ett dottervarumärke till Länsförsäkringar.

Våra kärnvärden är specialistkunskap, djurvänlighet och empati. Att vi är ett specialistbolag innebär att vi har ett renodlat fokus och engagemang i att skapa trygghet för djur och deras ägare - vi finns där våra kunder finns. De flesta av våra medarbetare och försäkringsförmedlare är själva djurägare och alla delar ett stort djurintresse.

Agrias starka varumärke byggs bland annat genom ett stort engagemang i djurens hälsa och forskningsprogram. Vi finns också på olika djurevenemang, tävlingar, utställningar, clinics och mässor. I vårt samarbete med flera djurägarorganisationer har vi en ständig dialog med våra kunder.

Agria bidrar årligen till veterinärmedicinsk forskning - på så sätt hjälper vi till att utveckla veterinärvården och förbättra djurs liv på andra sätt.

Läs mer: www.agria.se

För de lite yngre finns Agrias ponnyklubb, där vi delar med oss av skadeförebyggande information på ett lättförståeligt sätt.

Läs mer: www.agriaponnyklubb.se

Agria har fyra starka ryttarprofiler knutna till sig – hoppryttarna Jens Fredricson och Douglas Lindelöw, framgångsrika på högsta nivå, samt dressyrryttarna Emelie Brolin och Carl Hedin, som båda är på väg upp på elitnivå.