Om Gothenburg Horse Show

Den 3-7 april 2019 är Gothenburg Horse Show äntligen tillbaka i Scandinavium och återigen har vi fått förtroendet att arrangera dubbla världscupfinaler.

Gothenburg Horse Show är en av världens ledande inomhustävlingar i ridsport och är ett evenemang som återkommer årligen. Sedan starten våren 1977 har över 3 miljoner hästälskare besökt evenemanget. Gothenburg Horse Show är en av världens mest populära inomhustävlingar inom ridsport - både bland ryttare och publik. Något som vi givetvis är otroligt stolta över. 

Gör er redo för en fullspäckad vecka med fantastisk ridsport. Räkna med fest och storslagna tävlingsdagar när världens bästa ekipage och publik fyller Scandinavium.  

Ta tåget till Scandinavium

Vi är rädda om miljön och vill även uppmana våra besökare att vara det. Därför är vi så glada att SJ valt att erbjuda 10% rabatt när du bokar din biljett via oss.

Boka här
Eurohorse

Eurohorse 2019

EuroHorse är en av världens största hästsportmässor. Här shoppar du allt inom häst- och ridsportutrustning, upplever fartfyllda uppvisningar i paddocken och lär dig mer om utbildningar, rasföreningar, avel och svensk hästnäring. Här hittar du även föreläsningar och Hästföretagarforum, mer information kommer.

Eurohorse 2019