SAAB

Ridsportens Innovationer

 Saab satsar på svensk ridsport och bidrar till innovationskraften inom ridsporten. Tillsammans kommer vi skapa en mängd spännande och nytänkande lösningar på ridsportens dagliga utmaningar. Förhoppningsvis blir det också några fler från ridsporten som väljer teknisk inriktning i arbetslivet. Det är ingen hemlighet att stallmiljön utvecklar många duktiga medarbetare och ledare, inte minst för oss på Saab.

Följ oss på sociala medier: @ridsportens_innovationer 

  

Innovation i världsklass

Vårt moderna samhälle är komplext och ställer höga krav på säkerhet. Inom Saab strävar vi efter att så många som möjligt ska kunna känna sig trygga, såväl i vardagen som i kriser. Med engagemang och innovationskraft i världsklass skapar vi lösningar som kan skydda både den enskilda människan och hela samhällen. Förresten, känner du igen ryttaren som vinkar glatt i Gripen? Han klarade provet och är idag en stolt Gripenflygare.

Läs mer på:  saabgroup.com/innovation/

Under Gothenburg Horse Show får alla besökare möjlighet att utvärdera sin sits och balans på ett nytt och innovativt sätt. Besök Saabs monter i foajén och testa på Sveriges första unika mekaniska häst; Saabs Rock on Robin.