Torsdag 20 februari

Hoppning med framtidens talanger och internationella ryttare

Tävlingarnas andra dag tillägnas våra hoppälskande besökare med en härlig blandning av unghästar, lovande ungdomsryttare och internationella toppryttare. 

Torsdag dagpass från 09.00

09.00 SWB-Trophy hoppning fem åringar
10.15 SWB-Trophy hoppning fem åringar

Torsdagens program inleds med Sveriges bästa fem-och sexåriga hopphästar som ställs mot varandra. Ekipagen hoppar en bana och blir bedömda av domarteamet utifrån ridbarhet, teknik och förmåga. Därefter får de tre bästa ekipagen hoppa ännu en gång innan vinnaren utses.

12.00 Morgondagens Vinnare - final
bed A:1a , 1.35 m

Efter onsdagens inledande omgång är det äntligen dags för final i Morgondagens Vinnare. Först rids en grundomgång och de felfria ekipagen gör sedan upp i en spännande omhoppning. Finalen rids i omvänd ordning efter resultatet i omgång 1. Resultat från omgång 1 tas inte med till finalen.

12.50 Show, Mounted Games

Fartfylld action och spänning på hög nivå utlovas. Lag från bl.a. Sverige, Wales och England ställs mot varandra i årets upplaga av Gothenburg Horse Shows Mounted Games.

14.15 GHS Young Rider Cup - omgång 1
Table A tidshoppning - bed A:0

Spännande tidshoppning där Sveriges mest talangfulla ung­domar mellan 16-21 år får chans att visa upp sig i ett internationellt sammanhang.

15.30 Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar - omgång 1
CSIYH 1*, tidshoppning

Tio av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter tio internationella hästar i samma ålder i en tidshoppning. Passa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten i den första av helgens tre avgörande klasser.

Boka din biljett här!

Torsdag kvällspass från 18.00

18.00 Internationell hoppning, 1,45
1.45 m, tidshoppning

För första gången för i år äntras arenan av de internationella hoppekipagen. I en tidshoppning känner de på arenan och värmer upp inför helgens utmaningar!

19.45 Clinic med Christoph Hess - fokus den unga hopphästen

Clinic med legendaren Christoph Hess där fokus ligger på den unga hästens form i de olika utbildningsstadierna, samt hur du anpassar din sits och position för din unghästridning.

21.20 Internationell hoppklass 1,50
1.50 m, Table A med omhoppning

En fartfylld hoppklass där eliten först rider en grundomgång och de felfria ekipagen sedan gör upp i en spännande omhoppning.

AFTER RIDE - GOTHIA TOWERS 
22.00 - 03.00 

Avsluta dagen med mingel och härligt häng på i Lobbybaren på Gothia Towers.

 

Preliminär sluttid för dagen: kl 23:30

Boka din biljett här!

Miljödiplomerat evenemang

Tillbaka till program

Övriga dagar: 
Onsdag 19 februari
Fredag 21 februari
Lördag 22 februari
Söndag 23 februari