Torsdag 20 februari

Hoppning med framtidens talanger och internationella ryttare

Tävlingarnas andra dag tillägnas våra hoppälskande besökare med en härlig blandning av unghästar, lovande ungdomsryttare och internationella toppryttare. 

Torsdag dagpass från 09.00

SWB-Trophy hoppning fem- och sexåringar

Torsdagens program inleds med Sveriges bästa fem- och sexåriga hopphästar som ställs mot varandra i Scandinaviums maffiga arena.

Morgondagens Vinnare, final

Efter onsdagens semifinal är det äntligen dags för final i Morgondagens Vinnare. Tidigare vinnare av denna prestigefyllda juniorklass syns idag i startlistorna på absolut högsta nivå.

Show, Mounted Games 

Fartfylld action och spänning på hög nivå utlovas. Lag från bl.a. Sverige, Wales och England ställs mot varandra i årets upplaga av Gothenburg Horse Shows Mounted Games. 

GHS Young Rider Cup

Spännande klass där Sveriges mest talangfulla ungdomar mellan 16-21 år får chans att visa upp sig i ett internationellt sammanhang. 

Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar omgång 1 av 3

Tio av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter tio internationella hästar i samma ålder.  Passa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten i den första av helgens tre avgörande klasser. 

Torsdag kvällspass från 18.00

Internationell hoppning, 1,45

För första gången för i år äntras arenan av de internationella hoppryttarna och deras topphästar. I en 145 hoppning känner de på arenan och värmer upp inför helgens utmaningar! 

Internationell hoppklass 1,50

En fartfylld hoppklass där eliten möts i en spännande A:1A. 

 

 Tillbaka till program

Övriga dagar: 
Onsdag 19 februari
Fredag 21 februari
Lördag 22 februari
Söndag 23 februari