Torsdag 1 april

Torsdagen blir en ren hoppdag! Dagen inleds med framtidens talanger i Lövsta Future Challenge och fortsätter sedan med internationell hoppning i världsklass.

12.00 LÖVSTA FUTURE CHALLENGE JUMPING UNGA HÄSTAR (OMGÅNG 1 AV 3) – Two phases
Internationell hoppning för 7-åriga hästar i två faser. Finalen i Lövsta Future Challenge är en internationell tävling, för unga hästar. Här ställs Sveriges bästa 7-åringar mot internationellt motstånd i samma åldersklass. Upplägget som är tänkt att inspirera ryttare och hästägare till en fortsatt internationell satsning är en riktig upplevelse för hela teamet kring den unga hästen. Läs mer om klassen här.

15.00 INTERNATIONELL HOPPKLASS (1,50) – Jump-off
Internationell hoppning med omhoppning på 1,50-nivå.

19.00 LONGINES FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL I – Table C
En säsong utan kval – det blir ändå final! I vanlig ordning är världscupfinalen uppdelad i tre delar, torsdag till söndag, på 1.50-nivå. På grund av de uteblivna kvalen är det upp till varje lands ridsportförbund att utse representanter som deltar, på det sättet liknar världscupfinalen 2021 ett mästerskap med uttagning. Läs mer om klassen här.

OBS! Tiderna är preliminära och kan komma ändras. 

Övriga dagar: 
ONSDAG 
FREDAG 
LÖRDAG 
SÖNDAG

Vanligtvis släpper vi biljetterna till Gothenburg Horse Show under hösten, men med tanke på rådande pandemiläge gör vi en storsatsning på den digitala versionen av Gothenburg Horse Show - GHSLIVE. 

Via GHSLive får du access till en heltäckande digital sportupplevelse med allt som tillhör Gothenburg Horse Show 2021. Du får obegränsad access till alla klasser, följa med back stage och ta del av när ryttarna förbereder sig på warm up. Dessutom kommer vår studio fyllas med spännande gäster, kunskapsfördjupningar och trendspaningar! 

Klicka nedan för att komma vidare till GHSLive:

GHSLIVE