Söndag 27 februari

Sista deltävlingen av den västeuropeiska ligan av Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ 2021/2022!

Ta chansen och se hoppning i världsklass under hela söndagen. Alltifrån våra unga framtidslöften i finalen av Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar till våra bästa ryttare och hästar som ska göra upp om de prestigefyllda platserna till världscupfinalen i Leipzig, 2022.  Dessutom startar dagen med en internationell hoppklass som bjuder på förstklassig sport med några av världens bästa ryttare.

 

Söndag från 09.00

Internationell hoppklass


I denna internationella klass blandas rutinerade ekipage tillsammans med nya stjärnskott i en tidshoppning.

Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar – final

Tio av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter lika många internationella hästar i samma ålder. Pas­sa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten. Här koras vinnaren efter tre tuffa omgångar under veckan, ekipagen rider först en grundomgång och de felfria gör sedan upp i en spännande omhoppning.  

Longines FEI JUMPING WORLD CUP™

Table A, tidshoppning med omhoppning

Veckans absoluta höjdpunkt inom hoppningen är här. Det är nu det avgörs vilka som får rida Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL i Leipzig! Den allra sista omgången av den västeuropeiska ligan avgörs i Scandinavium, och det är många som vill åt de åtråvärda platserna till världscupfinalen som avgörs i Leipzig i april, 2022. Förvänta er glädjeyttringar, besvikelse och kämparanda när några av världens bästa ryttare ska göra upp om förstaplatsen. Arenan kommer att koka och publiken kommer visa varför den är världens bästa!
 

Tillbaka till program

Övriga dagar:
Onsdag 23 februari
Torsdag 24 februari
Fredag 25 februari
Lördag 26 februari