Söndag 23 februari

Sista deltävlingen av den västeuropeiska ligan av Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ 2019/2020!

Ta chansen och se hoppning i världsklass under hela söndagen. Alltifrån våra unga framtidslöften i finalen av Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar till våra bästa ryttare och hästar som ska göra upp om de prestigefyllda platserna till världscupfinalen i Las Vegas, 2020.  Dessutom startar dagen med en internationell hoppklass som bjuder på förstklassig sport med några av världens bästa ryttare.

Söndagens syn och teckentolkas via Got Events app från kl. 11.00 och framåt. 


09.00 Internationell hoppklass

I denna internationella hoppklass blandas rutinerade ekipage tillsammans med nya stjärnskott.

Show med Mounted Games

Dagens show är fylld med fart och fläkt när Mounted Games intar arenan för årets sista gång!

Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar final omgång 3 av 3

Tio av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter lika många internationella hästar i samma ålder. Passa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten. Här koras vinnaren efter tre tuffa omgångar under veckan.

GHS Young Rider Cup - final

Spännande klass där Sveriges mest talangfulla ungdomar mellan 16-21 år får chans att visa upp sig i ett internationellt sammanhang.

 Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ 

Veckans absoluta höjdpunkt inom hoppningen är här. Det är nu det avgörs vilka som får rida Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL! Den allra sista omgången av den västeuropeiska ligan avgörs i Scandinavium, och det är många som vill åt de åtråvärda platserna till världscupfinalen som avgörs i Las Vegas i april, 2020. Förvänta er glädjeyttringar, besvikelse och kämparanda när några av världens bästa ryttare ska göra upp om förstaplatsen. Arenan kommer att koka och publiken kommer visa varför den är världens bästa!

Tillbaka till program

Övriga dagar:
Onsdag 19 februari
Torsdag 20 februari
Fredag 21 februari
Lördag 22 februari