Onsdag 31 mars

Tävlingarnas första dag som präglas av den första officiella träningen inne på arenan, fartfyllda ATG Riders League samt en avslutande internationell hoppklass med några av världscupens stjärnor.

11.00 OFFICIAL TRAINING SESSION
Den första officiella träningen inne på arenan livesänds via GHSLive.

14.00 ATG RIDERS LEAGUE - HEAT 1-5
I ATG Riders League gör de bästa ekipagen upp från hoppserien på 1,50- respektive 1,35-nivå i rafflande, spelbara klasser med dubblerade prispengar i potten. Dessutom får ekipaget som vinner ATG Riders League Grand Prix-touren i 1,50 flytta in i det internationella stallet och ges möjlighet till fortsatt tävlande under helgen. Läs mer om klassen här.

17.30 INTERNATIONELL HOPPKLASS (1,40) – Table A, against the clock
Internationell tidshoppning på 1,40-nivå.

20.00 ATG RIDERS LEAUGE - WINNING ROUND
Till Winning Round går 10 ekipage från Heat 1-5, de 3 heatsegrarna samt de 7 bästa totalt i grundhoppningen, som inte är heatsegrare. Inga fel tas med från grundhoppningen till Winning Round.

OBS! Tiderna är preliminära och kan komma ändras. 

Övriga dagar: 
TORSDAG 
FREDAG 
LÖRDAG 
SÖNDAG

Vanligtvis släpper vi biljetterna till Gothenburg Horse Show under hösten, men med tanke på rådande pandemiläge gör vi en storsatsning på den digitala versionen av Gothenburg Horse Show - GHSLIVE. 

Via GHSLive får du access till en heltäckande digital sportupplevelse med allt som tillhör Gothenburg Horse Show 2021. Du får obegränsad access till alla klasser, följa med back stage och ta del av när ryttarna förbereder sig på warm up. Dessutom kommer vår studio fyllas med spännande gäster, kunskapsfördjupningar och trendspaningar! 

Klicka nedan för att komma vidare till GHSLive:

GHSLIVE