Onsdag 19 februari

Familjedag med något för alla - hoppning, dressyr, show och Open Arena!

 Årets tävlingsdagar i Scandinavium startar traditionsenligt på onsdagen med familjedag. Det blir spännande ungdomsklasser i hoppning och dressyr men också fartfylld Agility uppvisning och Mounted Games. För andra året i rad ges du som besökare också möjligheten att känna på sanden i en av världens mest älskade arenor.

14.00 Ungdomsdressyr

I årets inledande klass får vi se några av landets mest lovande unga dressyrtalanger göra upp om seger och ära! 

Open Arena

Ta chansen att känna på sanden i Scandinavium på riktigt, och ta del av våra aktiviteter för både stora och små. 

Show Mounted Games och Agility 

Lag från bl.a. Sverige, Wales och England ställs mot varandra i årets upplaga av Gothenburg Horse Shows Mounted Games. Fartfylld action och spänning på hög nivå utlovas.

I den efterföljande agility uppvisningen får vi se hundar och hundförare visa upp det otroliga partnerskapet som finns mellan hund och förare i en fartfylld show. 

Sverigeponnyn

30 stycken taggade ponnyryttare och deras C-ponnyer gör upp om vilka tio ekipage som går vidare till lördagens stora final av Sverigeponnyn, en av Sveriges största hoppcuper för ponnyryttare. Många av Sveriges största ryttare har startat sina karriärer i denna cup så chansen är stor att du får se några av framtidens stjärnor.

Morgondagens Vinnare

Dagen avslutas med ännu en hoppklass där 16 av landets bästa juniorer känner in den maffiga arenan i omgång 1 av Morgondagens Vinnare.

Tillbaka till program

Övriga dagar: 
Torsdag 20 februari
Fredag 21 februari
Lördag 22 februari
Söndag 23 februari