Onsdag 19 februari

Familjedag med något för alla - hoppning, dressyr, show och Open Arena!

Årets tävlingsdagar i Scandinavium startar traditionsenligt på onsdagen med familjedag. Det blir spännande ungdomsklasser i hoppning och dressyr men också fartfylld Agility uppvisning och Mounted Games. För andra året i rad ges du som besökare också möjligheten att känna på sanden i en av världens mest älskade arenor. 

Under familjedagen är foajén fylld med roliga aktiviteter såsom pyssel, ansiktsmålning och häng med Agrias Ponnyklubb. På plats kommer det också finnas möjlighet att bygga sin helt egna käpphäst samt även såklart - käpphästhoppning

Boka din biljett här!

Observera att Eurohorse inte är öppet under onsdag 19 februari. Onsdagens biljett till GHS gäller därför även som entré till Eurohorse torsdag 20 februari.

Onsdag från 14.00

14.00 Lövsta Future Challenge International Dressage U25 Grand Prix
FEI Grand Prix 16-25 år

I årets nyhet får vi se våra svenska U25-talanger i dressyr möta internationella U25-ryttare. Ta chansen att få se framtidens världselit i deras tidiga år! Läs mer om Lövsta här.

15.00 Open Arena

Ta chansen att känna på sanden i Scandinavium på riktigt, och ta del av våra aktiviteter för både stora och små. 

16.00 Show - Voltige, Mounted Games och Agility

Showen inleds med voltige från vårt duktiga landslag - Svea voltige. Därefter ställs lag från bl.a. Sverige, Wales och England mot varandra i årets upplaga av Gothenburg Horse Shows Mounted Games. Fartfylld action och spänning på hög nivå utlovas. I den efterföljande agilityuppvisningen får vi se hundar och hundförare visa upp det otroliga partnerskapet som finns mellan hund och förare i en fartfylld show.

18.00 Sverigeponnyn - semifinal
bed A:Inverkan, Lätt B/0.90 m 

30 stycken taggade ponnyryttare och deras C-ponnyer gör upp om vilka tio ekipage som går vidare till lördagens stora final av Sverigeponnyn.

21.00 Morgondagens Vinnare - omgång 1
bed A:0, 1.30 m

Dagen avslutas med ännu en hoppklass där landets bästa juniorer känner in den maffiga arenan i en inledande tidshoppning i första omgången av Morgondagens Vinnare.

 

Preliminär sluttid för dagen: kl 22:00

Boka din biljett här!

Miljödiplomerat evenemang

Tillbaka till program

Övriga dagar: 
Torsdag 20 februari
Fredag 21 februari
Lördag 22 februari
Söndag 23 februari