Lördag 3 april

Här avgörs helgens första final. Lördagens program bjuder verkligen något för alla smaker och intressen. Här finner du både morgondagens stjärnor i Lövsta Future Challenge och den absoluta eliten i publikfavoriten Gothenburg Trophy och i den slutgiltiga finalen av FEI DRESSAGE WORLD CUP™.

11.00 LÖVSTA FUTUTRE CHALLENGE JUMPING UNGA HÄSTAR (OMGÅNG 2 AV 3) – Table A
Internationell hoppning för 7-åriga hästar utan omhoppning. Finalen i Lövsta Future Challenge är en internationell tävling, för unga hästar. Här ställs Sveriges bästa 7-åringar mot internationellt motstånd i samma åldersklass. Upplägget som är tänkt att inspirera ryttare och hästägare till en fortsatt internationell satsning är en riktig upplevelse för hela teamet kring den unga hästen. Läs mer om klassen här.

13.30 FEI DRESSAGE WORLD CUP™ GRAND PRIX FREESTYLE FINAL
Mot alla odds  har det kunnat genomföras två världscupkval under dressyrens vintersäsong 2020/21 i den västeuropeiska ligan. Med två kval genomförda och ett tredje planerat finns det en rankningstabell för den västeuropeiska världscupligan som kommer att styra vilka som rider in i Scandinavium. I vanlig ordning är världscupfinalen uppdelad i två delar, FEI Grand Prix på fredagen och FEI Grand Prix Freestyle på lördagen. Läs mer om klassen här.

19.00 GOTHENBURG TROPHY - INTERNATIONELL HOPPKLASS (1,55) – Table A with jump-off
Publikfavoriten Gothenburg Trophy är en internationell hoppklass på 1.50 nivå med omhoppning. En prestigefylld klass som några av världens bästa ryttare har vunnit genom åren. 

OBS! Tiderna är preliminära och kan komma ändras.

Övriga dagar: 
ONSDAG 
TORSDAG 
FREDAG 
SÖNDAG 

Vanligtvis släpper vi biljetterna till Gothenburg Horse Show under hösten, men med tanke på rådande pandemiläge gör vi en storsatsning på den digitala versionen av Gothenburg Horse Show - GHSLIVE. 

Via GHSLive får du access till en heltäckande digital sportupplevelse med allt som tillhör Gothenburg Horse Show 2021. Du får obegränsad access till alla klasser, följa med back stage och ta del av när ryttarna förbereder sig på warm up. Dessutom kommer vår studio fyllas med spännande gäster, kunskapsfördjupningar och trendspaningar! 

Klicka nedan för att komma vidare till GHSLive:

GHSLIVE