Fredag 21 februari

Dressyrälskarnas dag och hoppentusiasternas kväll

Fredag morgon äntrar dressyrhästarna arenan för första gången och du som besökare bjuds på en heldag i dressyrens tecken med både framtidens stjärnor och den absoluta ryttareliten. Gothenburg Horse Show är näst sista anhalten för den västeuropeiska ligan i FEI DRESSAGE WORLD CUP™ och under eftermiddagen rids en av säsongens kanske viktigaste Grand Prix-klass (hittills!). 

På hoppningens sida avgörs den västeuropeiska ligan i Scandinavium och till kvällen  byts piaff och passage mot maffiga oxrar och imponerande trekombinationer när helgens första Longines FEI JUMPING WORLD CUP™  klass går av stapeln. Kvällen avslutas med en spännande hoppklass som engagerar hela publiken.

Fredag dagpass från 09.00 

SWB Trophy, dressyr

Efter att ha kvalat under Breeders Trophy är det dags för Sveriges bästa fem, sex och sjuåriga SWB-hästar att ställas mot de bästa i sin årgång. Ta chansen och se våra kommande stora dressyrstjärnor!

Ungdomsdressyr

 I denna klassen får vi se några av landets mest lovande unga dressyrtalanger göra upp om segern! 

 FEI DRESSAGE WORLD CUPTM Grand Prix

Första omgången av två där världens bästa ryttare rider helgens inledande Grand Prix klass. Vi vågar lova dressyr i absolut toppklass.  

Fredag kvällspass från 18.00

Longines FEI JUMPING WORLD CUPTM 

I världscupens första kval rider ryttarna på tid och startordningen för söndagens världscupklass avgörs. Ta chansen att få se världens bästa hästar och ryttare göra upp om denna viktiga seger! 

Internationell hoppklass 1,50

Spännande och fartfylld klass där ryttarna satsar allt för att vinna. 

 
Tillbaka till program

Övriga dagar: 
Onsdag 19 februari
Torsdag 20 februari
Lördag 22 februari
Söndag 23 februari