Fredag 2 april

Fredagen bjuder på the best of both worlds, en dag för både dressyrälskarna och hoppentusiasterna.

11.00 INTERNATIONELL HOPPKLASS (1,45) – Two phases
Internationell hoppning i två faser på 1,45-nivå.

13.30 FEI DRESSAGE WORLD CUP™ GRAND PRIX FINAL
Mot alla odds  har det kunnat genomföras två världscupkval under dressyrens vintersäsong 2020/21 i den västeuropeiska ligan. Med två kval genomförda och ett tredje planerat finns det en rankningstabell för den västeuropeiska världscupligan som kommer att styra vilka som rider in i Scandinavium. I vanlig ordning är världscupfinalen uppdelad i två delar, FEI Grand Prix på fredagen och FEI Grand Prix Freestyle på lördagen. Läs mer om klassen här.

19.00 LONGINES FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL II – Table A with Jump-off
En säsong utan kval – det blir ändå final! I vanlig ordning är världscupfinalen uppdelad i tre delar, torsdag till söndag, på 1.50-nivå. På grund av de uteblivna kvalen är det upp till varje lands ridsportförbund att utse representanter som deltar, på det sättet liknar världscupfinalen 2021 ett mästerskap med uttagning. Läs mer om klassen här.

OBS! Tiderna är preliminära och kan komma ändras. 

Övriga dagar: 
ONSDAG 
TORSDAG 
LÖRDAG 
SÖNDAG

Vanligtvis släpper vi biljetterna till Gothenburg Horse Show under hösten, men med tanke på rådande pandemiläge gör vi en storsatsning på den digitala versionen av Gothenburg Horse Show - GHSLIVE. 

Via GHSLive får du access till en heltäckande digital sportupplevelse med allt som tillhör Gothenburg Horse Show 2021. Du får obegränsad access till alla klasser, följa med back stage och ta del av när ryttarna förbereder sig på warm up. Dessutom kommer vår studio fyllas med spännande gäster, kunskapsfördjupningar och trendspaningar! 

Klicka nedan för att komma vidare till GHSLive:

GHSLIVE