Mat & Dryck

Under evenemanget har vi en rad olika mat och dryckesalternativ både för stora och små. Nedan hittar du alternativ innanför evenemangets väggar, och hos vår granne Gothia Towers. Om du är sugen på att ta dig ut i Göteborgs stad för att hitta något gott att stoppa i magen, följ länken nedan!

Premium Lounge
Premium Lounge är belägen i Restaurang Glöd Kök & Bar. Här i vår lounge njuter du inte bara av fantastisk lunch- och/eller middagsbuffé med tillhörande efterrätter, utan minglar även med ryttare, sponsorer och övriga inom ridsporten.

I samarbete med Turistrådet Västsverige är premiumloungen för årets evenemang präglad av den västsvenska charmen och bakom maten står de Göteborgsbaserade stjärnkockarna Thomas Sjögren och Sofia B Olsson. För att ta del av premium Loungen krävs premiumpaket. Paketet kan köpas här.


Picadeli
Under GHS 2020 kommer Picadeli finnas på plats i foajén och ge näring åt det bästa i varje person! Du hittar deras fräscha salladsdisk vid sektion G.

Picadelis vision är att skapa en värld där snabbmat är motsatsen till skräpmat. Där alla ska ges samma möjlighet att enkelt kunna välja att äta smart och hälsosamt. Så gör det snabbt och enkelt, besök Picadeli under evenemanget. 


McDonalds
I utbudet finner du bland annat hamburgare, sallad, pommes frites, läsk, milkshakes och glass.


Miss Fajitas
Miss Fajitas har ett stor fokus på fräsch snabbmat med influenser från det mexikanska köket: allt från salladplates med diverse toppings till nachos.  


Kiosker
På Scandinavium finns flertalet kiosker där du kan hitta lättare förtäring och dryck samt godis. I utbudet finner du bland annat korv med bröd, popcorn, läsk/öl och godis. Kioskerna är placerade runt om arenan mellan ingångarna till läktarutrymmet.

Gothia Towers
Vägg i vägg med Scandinavium ligger Gothia Towers med flera härliga restauranger och barer. Upplev Ristoria med fokus på det italienska köket. Fantastisk mat, dryck och oslagbar utsikt högst upp i tornen på Heaven 23 och Upper House Dining. I hotellobbyn hittar du både vår råvarufokuserade bistro West Coast samt bar och caféutbud på Twentyfourseven. Läs mer och boka bord här!

PS. Smarriga barnmenyer hittar du på Ristoria, West Coast och Heaven 23.



Klicka här för att komma till Göteborgs Officiella guide för GHS!