Mat & Dryck

Under evenemanget har vi en rad olika mat och dryckesalternativ både för stora och små. Nedan hittar du alternativ innanför evenemangets väggar, och hos vår granne Gothia Towers. Om du är sugen på att ta dig ut i Göteborgs stad för att hitta något gott att stoppa i magen, följ länken nedan!

Premium Lounge
Premium Lounge är belägen i Restaurang Glöd Kök & Bar. Här i vår lounge njuter du inte bara av fantastisk lunch- och/eller middagsbuffé med tillhörande efterrätter, utan minglar även med ryttare, sponsorer och övriga inom ridsporten.

Under Gothenburg Horse Show 2022 är det den tidigare Michelin-kocken Håkan Thörnström som tar över Glöd Kök & Bar. Du kommer kunna njuta av en fantastisk middagsbuffé med tillhörande efterrätter med temat Eld-Vatten-Jord i nära västkustmiljö.

Har du biljett till torsdagen 24 februari kan du nu sätta guldkant på ditt besök genom att köpa till lunch eller middag i vår Premium Lounge. Bokningen är endast giltigt tillsammans med din showbiljett.
Lunchbokning torsdag 24 februari
Middagsbokning torsdag 24 februari

Denna matupplevelse ingår även för alla som har köpt premiumpaket fredag, lördag och söndag.


McDonalds
I utbudet finner du bland annat hamburgare, sallad, pommes frites, läsk, milkshakes och glass.


Kiosker
På Scandinavium finns flertalet kiosker där du kan hitta lättare förtäring och dryck samt godis. I utbudet finner du bland annat korv med bröd, popcorn, läsk/öl och godis. Kioskerna är placerade runt om arenan mellan ingångarna till läktarutrymmet.

Gothia Towers
Vägg i vägg med Scandinavium ligger Gothia Towers med flera härliga restauranger och barer. Upplev Ristoria med fokus på det italienska köket. Fantastisk mat, dryck och oslagbar utsikt högst upp i tornen på Heaven 23 och Upper House Dining. I hotellobbyn hittar du både vår råvarufokuserade bistro West Coast samt bar och caféutbud på Twentyfourseven. Läs mer och boka bord här!

PS. Smarriga barnmenyer hittar du på Ristoria, West Coast och Heaven 23.Klicka här för att komma till Göteborgs Officiella guide för GHS!