Mat & Dryck

Under evenemanget har vi en rad olika mat och dryckesalternativ både för stora och små. Nedan hittar du alternativ innanför evenemangets väggar, och hos vår granne Gothia Towers. Om du är sugen på att ta dig ut i Göteborgs stad för att hitta något gott att stoppa i magen, följ länken nedan!

Premium Lounge

Vårt exklusiva Premium-paket ger dig möjlighet att uppleva action och spänning från de bästa platserna i arenan och njuta av härliga måltider under Gothenburg Horse Show. Menyn i Premium Lounge är signerad stjärnkocken Håkan Thörnström.

Håkan Thörnström drev fram till 2021 Michelinbelönade Thörnströms Kök och har tidigare varit ansvarig för Nobelmiddagen. Idag driver Håkan sina restaurangkoncept Thörnströms Privata Rum och Studio Thörnström, och i februari är det dags för Gothenburg Horse Show’s Premiumgäster att få njuta av Håkans prisbelönta matlagning.  Premium Lounge är belägen i Restaurang Glöd Kök & Bar.

Denna matupplevelse ingår för alla som har köpt premiumpaket torsdag, fredag, lördag och söndag.

Picadeli

Succén är tillbaka - Picadeli återvänder till Scandinavium och erbjuder våra besökare ett utökat materbjudande! Picadeli kommer under Gothenburg Horse Show att bistå med en salladsbar i foajén samt att tillgodose kioskerna med färdiga sallader och wraps.

Espresso House

Välkommen till Espresso House på Scandinavium när du vill njuta av riktigt goda kaffedrycker under evenemangsbesöket. Här serveras du högkvalitativt specialkaffe som är rostat i deras egna rosteri. Dessutom erbjuder de en bred meny med andra varma och kalla drycker, varm och kall mat samt väldigt goda bakverk. Allt serveras av en vänlig barista i en mysig kaféatmosfär.

Foajébaren

Foajébaren är Scandinaviumpublikens säkra vattenhål i Scandinavium! Snabbt, nära och enkelt. Du hittar den mellan sektion D och G i Scandinavium. Varmt välkommen!

McDonalds

I utbudet finner du bland annat hamburgare, sallad, pommes frites, läsk, milkshakes och glass.

Kiosker

På Scandinavium finns flertalet kiosker där du kan hitta lättare förtäring och dryck samt godis. I utbudet finner du bland annat korv med bröd, popcorn, läsk/öl och godis. Kioskerna är placerade runt om arenan mellan ingångarna till läktarutrymmet.

Gothia Towers


Vägg i vägg med Scandinavium ligger Gothia Towers med flera härliga restauranger och barer. 
Upplev nya Corner, inspirationen hämtas från de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanska bullret. Fantastisk utsikt, god mat och dryck finner du högst upp i tornen på Heaven 23 och Upper House bar. I hotellobbyn hittar du West Coast. En bistro som serverar rätter från land och hav med ursprung från vårt nordiska matarv. I lobbyn, mitt i hotellets hjärta, finns också lobbybaren & caféet Twentyfourseven. Läs mer och boka bord här.

Ps. Smarriga barmenyer hittar du på Corner, West Coast och Heaven 23.

Missa inte After Ride - avsluta dagen med mingel och härligt häng i Lobbybaren på Gothia Towers. Läs mer här.