Ambassadör Hoppning

DOUGLAS LINDELÖW

Vi ser framemot ett spännande samarbete med Douglas! Här kommer ni att kunna följa honom på vägen till Gothenburg Horse Show och ta del av hans vardag och tips på att utvecklas som ryttare.

Douglas Lindelöw har alltid haft ett speciellt förhållande till tävlingen i Göteborg. Sedan barnsben har han följt sina föräldrar när de ridit i Scandinavium och på senare år har han själv upplevt evenemanget från hästryggen.

Nu tävlar han i världscupen, men utan Gothenburg Horse Show hade Douglas vardag kanske sett lite annorlunda ut idag.
- Göteborg är hemmaplan för mig. Det var här min karriär tog fart på allvar. Stipendiet jag fick för ett antal år sedan var egentligen startskottet för min karriär som senior. Och det ledde bland annat till EM-guld som Young Rider och en bra inkörsport på seniornivå.

Det är en av världens absolut bästa tävlingar på alla sätt. Den är unik mycket tack vare sin fantastiska atmosfär och publik. Arenamässigt finns allt som vi ryttare önskar och allt för att hästarna ska må som bäst. Det är ett evenemang som jag verkligen kan stå upp för. Fler tävlingar borde vara som Göteborg, säger Douglas Lindelöw. Läs mer här.

Här kan du läsa en längre intervju med Douglas.

Se även inslaget om Douglas i 2020 års GHS Magazine här