Om Göteborg

Välkommen till ett lysande Göteborg i vintermörkret!
Göteborg ser alltid till att lysa upp tillvaron i vintermörkret. Staden myllrar av härliga och varma restauranger, kaféer och barer som göteborgarna kryper in i under vinterhalvåret. Allt från italienska familjära kaffebarer till källarrestauranger med dinglande kristallkronor. Det finns alltid något för alla i Göteborg, så det kommer inte bli svårt att hitta din helt egna favorit.

Hotell
Göteborg erbjuder 8000 hotellrum inom 15 minuters promenadavstånd från arenan Scandinavium.
Utbudet består av allt ifrån pampiga och lyxiga hotell till små boutique- och designhotell och prisvärda vandrarhem. Vi hoppas att du kommer hitta ett boende som passar just dig under ditt besök. Se ett stort utbud av Göteborgs hotell här.

Ta dig runt
Spårvagnar, färjor och hyra cykel. I Göteborg är det lätt att ta sig runt och avstånden är sällan långa. Gothenburg Horse Show håller till mitt i stadskärnan och att ta sig fram till fots är inga problem. Mer information och tips kring hur du tar dig runt i stan hittar du här.
Om du vill maximera din vistelse finns Gothenburg Pass att köpa på turistbyrån. Läs mer om kortet här.

Sevärdheter
Vi vet, du vill inte missa en sekund av de spännande tävlingarna på Scandinavium. Men det faktum att arenan ligger mitt i Göteborg gör det faktiskt väldigt enkelt att hinna med en bra middag, lite shopping eller en kulturupplevelse.

Besök Göteborgs Officiella besöksguide för ännu mer inspiration inför din vistelse: goteborg.com