FAQ

Biljettinformation

Varför säljs det inte längre heldagsbiljetter till alla dagar?

Vi vill ge biljettköparen utökade möjligheter att skräddarsy sin upplevelse på Gothenburg Horse Show och erbjuda fler personer att ta del av det programinnehåll som intresserar dem.

Varför kan jag inte välja min sittplats själv när jag köper Seriebiljett eller Greatest Fan-biljett?

På grund av tillfälliga tekniska begränsningar fungerar inte den funktionen på just dessa biljettpaket och du blir istället hänvisad till bästa möjliga plats utvald av Ticketmasters system. Vi beklagar att detta påverkar era köp.

Vi är en ridklubb som vill köpa många biljetter, hur går vi tillväga?

Om ni är minst 20 personer som vill gå på samma föreställning kan ni boka till ungdomspris, oavsett ålder. Erbjudandet gäller för singelbiljetter och seriebiljetter. Bokningen görs via Ticketmasters företagsformulär här https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000623473

Covid-19

Hur möjliggör arrangören Got Event att Gothenburg Horse Show kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt?

Got Event anpassar arenorna med informationsskyltar och dekaler på både väggar och golv som uppmärksammar besökaren att följa gällande riktlinjer. Toaletter och övriga utrymmen förses med möjlighet för god handhygien i form av handsprit. 
Självklart kommer vi att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer som gäller vid evenemangets genomförande.

Får jag behålla min biljett om det återinförs publikrestriktioner?

Alla köp finns tidsregistrerade och vid ett sådant scenario kommer de biljettköpare som köpt sina biljetter först att få behålla dessa. Vi tillämpar turordning utifrån den tidpunkt då biljettköpet är gjort.

 

Tillgänglighet

Finns det rullstolsplatser?

Rullstolsplatser bokas via ticketmaster.se likt ordinarie biljetter. Vid bokning av rullstolsplats ingår en fri ledsagare. Vid behov av fler ledsagare vänligen kontakta Ticketmaster för support på telefon 0776-707777. Entré sker via våra ordinarie entréer. Placering på rad 6 på sektion C, D, G, J, R eller T.

Kommer det finnas syn och teckenspråkstolkning?

Ja, syn och teckenspråkstolkning erbjuds under hela evenemanget men kräver att du bokat en syn- eller teckenspråks-biljett. Dessa val görs vid biljettköpet. Syn- och teckenspråkstolkning sker via Got Events tillgänglighetsapp som laddas ner via App Store eller Google Play.  Syntolkning och teckenspråkstolkning aktiveras genom att klicka på aktuell sändning under "direktsändningar". 

Finns det hörselslinga i Scandinavium?

Ja, det finns hörselslinga i Scandinavium (T-slinga)
Det finns tre områden på Scandinavium med hörselslinga (T-slinga). Skyltar finns vid entrén till dessa sektioner:
– Högst upp mellan sektion C och D
– I mitten av sektion C och D
– I mitten av sektion R och T

Ladda ner Got Events tillgänglighetsapp via App Store eller Google Play. Förstärkning av arenaljudet aktiveras sedan genom att klicka på symbolen för hörslinga.

Övrigt

Får jag ha med mig hundar in i Scandinavium?

Nej, endast certifierade assistanshundar och ledarhundar för synskadade är tillåtna in i Scandinavium.


Vem arrangerar Gothenburg Horse Show?

Det är Göteborgs evenemangs- och arenabolag Got Event som arrangerar Gothenburg Horse Show.


Får jag som privatperson lov att ta bilder?

Som privatperson är det ej tillåtet att använda professionella systemkameror och videoutrustning (med utbytbara objektiv). Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är tillåtna. Bilderna får endast användas för eget bruk. För ryttarnas och hästarnas bästa är det förbjudet att använda blixt inne på arenan.

Endast ackrediterade fotografer har tillåtelse att ta med systemkamera likt alla andra evenemang.


Kommer EuroHorse vara öppen?

EuroHorse är öppen 24-27 februari. För de som köper biljetter till Gothenburg Horse Show på onsdagen 23 februari så gäller dessa till EuroHorse på torsdag 24 februari.

Du hittar information på https://eurohorse.se/

 

Vad händer om evenemanget skulle ställas in?

Om Gothenburg Horse Show 2022 mot förmodan skulle ställas in kommer samtliga biljettköpare att få sina biljetter återbetalda.