GHS-podden

Här hittar du länkar till Gothenburg Horse Show's egna podcast där vi tar sikte mot världscupfinalerna i hoppning och dressyr 2021 i Göteborg. Vi kommer att bjuda på avsnitt där vi fokuserar på viktiga profiler, ryttare och hästar som gjort stort intryck på Scandinaviumpubliken såväl som i ridsporthistorien.

EP.1 Milton & John Whitaker
I avsnittet om Milton & John Whitaker dyker Matilda och Kristina ner på djupet om den legendariska duon. En hyllning till dessa ikoner som satt enormt stort avtryck på ridsporten och GHS-historien! EP.2 Äntligen internationella tävlingar igen!
Avsnitt 2 sprudlar av inspiration och pepp efter förra veckans internationella tävlingar i Salzburg och Oliva. Fokus ligger dressyrens världscupklasser i Salzburg men självklart blir det en hel del hoppning också!EP.3 Svenska framgångar - hoppning
I det tredje avsnittet av GHS-podden gästas vi av ingen mindre än GHS-generalen himself- Tomas Torgersen. Vi minns tillbaka på några av de största svenska hoppframgångarna i Gothenburg Horse Show's historia. Vi får dessutom höra Malin Baryard och Kristina Larsson i en fin intervju om Butterfly Flip.