GHS-podden

Här hittar du länkar till Gothenburg Horse Show's egna podcast. Vi kommer att bjuda på avsnitt där vi fokuserar på viktiga profiler, ryttare och hästar som gjort stort intryck på Scandinaviumpubliken såväl som i ridsporthistorien.

EP.1 Milton & John Whitaker
I avsnittet om Milton & John Whitaker dyker Matilda och Kristina ner på djupet om den legendariska duon. En hyllning till dessa ikoner som satt enormt stort avtryck på ridsporten och GHS-historien! EP.2 Äntligen internationella tävlingar igen!
Avsnitt 2 sprudlar av inspiration och pepp efter förra veckans internationella tävlingar i Salzburg och Oliva. Fokus ligger dressyrens världscupklasser i Salzburg men självklart blir det en hel del hoppning också!EP.3 Svenska framgångar - hoppning
I det tredje avsnittet av GHS-podden gästas vi av ingen mindre än GHS-generalen himself- Tomas Torgersen. Vi minns tillbaka på några av de största svenska hoppframgångarna i Gothenburg Horse Show's historia. Vi får dessutom höra Malin Baryard och Kristina Larsson i en fin intervju om Butterfly Flip.

EP.4 Svenska framgångar - dressyr
I det fjärde avsnittet bjuds vi på en riktig dressyrbonanza! Det blir uppdatering från dressyrfinalen av SWB Trophy och så får vi en pratstund med både Tinne Vilhelmsson Silfvén, Tomas Torgersen och teamet bakom Briar - Jan Brink, Hans-Yngve Göransson och Åke Björsell.

EP.5 GHS de första åren
I det femte avsnittet av GHS-podden blickar vi tillbaka till de allra första åren i Gothenburg Horse Show's historia. Tillsammans med grundare Liz Parmler och tävlingsledare Tomas Torgersen får vi en spännande och väldigt rolig återblick i bl.a. hur det kom sig att världscupen grundades i just Scandinavium, och hur gick det egentligen till när de första ryttarna värvades till GHS 1977? Dessutom dyker det upp en fin passning till vår evenemangskollega Falsterbo Horse Show ;)EP.6 Så blir årets GHS
I det sjätte avsnittet handlar det väldigt mycket om årets version av Gothenburg Horse Show. Hur tar man sig egentligen till världscupfinalerna utan några kval? Och hur kommer det nya digitala konceptet att gå till? Dessutom svarar på några av alla de frågor som har strömmat in senaste tiden!EP.7 Nationella kval!
I det sjunde avsnittet summerar vi helgens tävlingar från Kungsbacka Ridklubb, där det har kvalats i Arena Youth Tour, ATG Riders League samt Lövsta Future Challenge Jumping U25! Vi gästas av Emelie Broman Tegelberg som berättar mer om Lövsta Future Challenge Jumping, och dessutom får vi en pratstund med den fantastiskt duktiga unghästutbildaren Victoria Almgren.EP.8 Louise Lussan Nathhorst
I det åttonde avsnittet och internationella kvinnodagen till ära får vi en pratstund med the one and only - Louise Lussan Nathhorst. Lussan är Sveriges okrönta drottning av dressyr och är hittills den enda svensken som har vunnit en världscupfinal, och dessutom lyckades hon göra det på hemmaplan i Scandinavium!

EP.9 - Inställda världscupfinaler 
I det nionde avsnittet så pratar vi om beskedet om att det internationella tävlingsstoppet förlängs och att därmed Gothenburg Horse Show 2021 och världscupfinalerna tvingas ställas in. Men vi tittar också framåt och pratar med Marie Lundmark som är projektledare för Hästföretagarforum, vilket fortfarande planeras att genomföras den 1 april!