Bli Sponsor

Gothenburg Horse Show är en perfekt mötesplats för business to business och en möjlighet att bjuda med sig gäster och kunder till VIP-områdena. Evenemanget har fler än 70 000 besökare varje år och erbjuder flera goda möjligheter för exponering.

Gothenburg Horse Show är en inomhustävling i världsklass som genomförs under några intensiva dagar i Göteborg. Målgruppen omfattar hästintresserade från hela världen.

Gothenburg Horse Show har förmånen att stödjas av ett stort antal sponsorer och en del av dem har varit med sedan starten 1977. Vi är otroligt tacksamma över våra sponsorer som gör evenemanget möjligt varje år. Ett sponsorskap med Gothenburg Horse Show innebär ett samarbete mellan tävling och sponsorer. Vi erbjuder tävlingar i världsklass, ett massivt intresse från media, såväl nationell som internationell TV-bevakning.

Sponsorerna till Gothenburg Horse Show får under tävlingen exponering genom TV-bevakningen och för Gothenburg Horse Shows fler än 70 000 besökare. Som sponsor får du möjlighet att bjuda med gäster och kunder till VIP-områdena, där ni kan ägna er åt försäljning eller business to business-aktiviteter. Ett sponsorskap med Gothenburg Horse Show innebär också exponering under hela året i form av annonsering, hemsidor, events och sociala medier m.m.

Vi uppskattar samarbetet med våra sponsorer och gör alltid vårt yttersta för att sponsorerna skall få så stor nytta som möjligt av vår tävling.

För mer information om sponsormöjligheter vid Gothenburg Horse Show, vänligen kontakta:

Patrik Fredriksson, Försäljning och Sponsorchef
patrik.fredriksson@gotevent.se

Johan Nyth, Försäljning och Sponsring
 
johan.nyth@gotevent.se

Eva Pousette, Försäljnings-/Sponsorkoordinator
eva.pousette@gotevent.se