Dressyrpaketet

Dressyrpaketet med extra allt – ett måste för alla dressyrentusiaster!

Fredagen den 21 februari bjuder Gothenburg Horse Show på ett fullspäckat program för dressyrentusiasterna med världscup, unga hästar, unga ryttare och dessutom clinic med dressyresset Christoph Hess. Läs mer om programmet här!

Nu kan du dessutom fullända din fredag med Dressyrpaketet, med lunchbuffé i vår Premium Lounge, access till Warm Up under hela dagen, fri parkering, garderob och självklart de bästa sittplatserna på arenan.  

Bakom årets meny i Premium Lounge står stjärnkockarna Sofia B Olsson och Thomas Sjögren. Tillsammans med Turistrådet Västsverige kommer gästerna i Scandinaviums Premium Lounge bjudas på en meny starkt inspirerad av västsverige med lokala råvaror i fokus. Om du vill läsa mer, klicka här!

Men som om inte det var nog, unikt för vårt dressyrpaket är att vi tillsammans avslutar dagen med en trerätters middag på Gothia Towers! Tillsammans med likasinnade minglar vi, äter gott samtidigt som vi får lyssna på ett panelsamtal där högintressanta profiler diskuterar dressyrens framtid och hur vi gemensamt kan arbeta för att ytterligare stärka dressyrens attraktionskraft. 

Ett måste för alla dressyrentusiaster!

Boka ditt Dressyrpaket här!
Pris: 2395kr 

Tillbaka

Vid köp av biljetter till detta evenemang godkänns att besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan utnyttjas av arrangören eller Longines FEI World Cup TM Jumping Final, i eget ändamål.

Generell information
Inträde till Scandinavium öppnar en timme innan passets starttid. Alla tider är med reservation för ändringar.