Vad händer utanför manegen?

Som vanligt dundrar våra samarbetspartners på med underhållning, tävlingar, barnaktiviteter, livesändningar och massa annat – som en egen liten show, i showen!

Det mesta händer i foajén, men även utanför Scandinavium. Se till att inte missa något! Nedan ser du lite mer vad varje monter innehåller:

Missa inte Agrias monter i foajén! Känn hur det känns att hoppa med Jens Fredricson (med hjälp av VR), tappa bort tiden med skojiga barnaktiviteter och få autografer av både Douglas Linderlöw och Carl Hedin.

Volvos spännande glasmonter (som du hittar utanför Scandinavium) kommer det att bjudas på intervjuer och reportage som ni kan se via GHS-TV. Ett självklart häng för alla hästgalna människor som vill komma närmre stjärnorna! Behöver du en paus kan du leta upp deras laddningsstation och ladda mobilen i lugn och ro.

Det finns ingen häst som är så populär som Vinnie – och kommer du till ATGs monter i foajén – får du träffa sötheten. Utöver det bjuder ATG på barnaktiviteter och har dessutom ett photo booth (i entrén) så att du kan föreviga din stund. Vågar du sätta dig på deras Montéhäst (Monté Pyton)? En garanterat egensinnig, men ändå rätt snäll, mekanisk häst.

I Hööks monter (som du hittar i foajén) finns allt du bara MÅSTE ha; som GHS-maskoten och tygpåsen. Givetvis finns det också snygga kläder och schabrak till försäljning – och passa på att plocka med katalogen för deras nya fina vårkollektion! Dessutom utlovas nya tävlingar varje dag och fina gåvor till tävlingsdeltagarna. Ett toppenhäng helt enkelt!

Framtiden är här och SAAB gör allt för att du ska få möta den på absolut bästa sätt. I deras monter (som finns i foajén) kan du uppleva ridsportens innovationer! Missa heller inte att besöka Foajébaren (vid sektion G) för där kan du träffa Patrik Kittel virtuellt, i både VR och AR.

Ta chansen att besöka det härliga gänget från City Gross som bjuder på smakprov från deras unika och smakfulla matkasse Vegme. City Gross hittar du vid sektion M. Under lördagen och söndagen tänder City Gross upp grillarna utanför Scandinaviums huvudentré – där det bland annat erbjuds ekologisk grillkorv!