Gothenburg Horse Shows samhällsansvar

CSR är en förkortning för Corporate Social Responsibility.
Gothenburg Horse Show är det självklart att ta ett samhällsansvar och i år har vi valt att stödja Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, Min nya vän och Min stora dag bland annat.

Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus

Vi stödjer sen flera år Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. I år har vi valt att uppmana våra besökare att skänka ett bidrag via swish eller traditionella bössor för programbladet eller/och startlistor. På söndag räcker vi över checken till representant från Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus på plats i Scandinavium.

Hemsida

 

Swisha

Min nya vän i samarbete med SJ

 

Min Nya Vän är ett projekt där SJ, tillsammans med Gothenburg Horse Show och andra organisationer i samarbete med  Internationella Bekantskaper och Individuell Människohjälp, vill verka för inkludering, vidga perspektiv, minska språkbarriärer och bryta fördomar. Vi vill jobba för att motverka den omfattande kontaktlöshet som finns mellan nyanlända och etablerade svenskar. Vi vill visa att det kan vara enkelt, härligt och lustfyllt att göra något. 

Läs mer

Vi är stolta över att ha genomfört "Min Nya Vän" tillsammans med SJ och IM Individuell Människohjälp för andra året i rad. För oss är det självklart att fler ska få chansen att uppleva vår fantastiska sport! Under Gothenburg Horse kom ett 30-tal ungdomar och besökte Gothenburg Horse Show onsdagen den 22 februari. Vi bjöd bland annat på en guidad rundtur i stallarna och ”bakom kulisserna” där de fick en pratstund med tävlingsryttarna Karin Martinsen och Douglas Lindelöw. De fick även träffa den uppskattade föreläsaren Johanna Lassnack, grundare till ”Ryttarinspiration”.

 

Pressrelease

Vänskap går verkligen hand i hand. Här kan du testa dina kunskaper med ett quiz som handlar om just hästar och vänskap. Passa på att utmana dina vänner! Svarar du rätt och snabbt har du chans att vinna biljetter till EM i ridsport 2017 och fina give-aways från Gothenburg Horse Show.

 

 Quiz

 

Min nya vän