Swedish Warmblood Trophy

Efter förra årets succé fortsätter Gothenburg Horse Show att satsa på unghästklasser i både hoppning och dressyr. De bästa hästarna från Breeders Trophy och SWB Stallion Trophy 2017 har kvalat till tisdagens klasser och får känna pulsen i Scandinavium. Kom och se våra framtida stjärnhästar!

Nytt för i år är att eftermiddagen startar redan kl.15.00 då det blir Uppsnack med Agria – med gäster som förbundskapten Henrik Ankarcrona, elitryttare och framgångsrika uppfödare. Kom och inspireras och mingla innan klasserna börjar. De 100 första på plats får även en goodiebag och vi bjuder på lite dricka och tilltugg. Självklart ingår detta i biljettpriset!

Klockan 16.00 börjar vi med 5 och 6 års hoppning och därefter 5, 6 och 7 årsklasser i dressyr. Från läktaren kan du följa tävlingarna med våra kunniga expertkommentatorer direkt i dina hörlurar (OBS! endast iPhone). Jens Wickström guidar dig genom hoppningen och Ulrica Jacobs är din dressyrguide.

Samtidigt på Svenska Mässan smygöppnar EuroHorse sitt restaurangtorg med ett brett utbud. Här finns även några av EuroHorse utställare på plats med ett urval av produkter.

 Swedish Warmblood Trophy 20 feb 2018
15.00 Uppsnack med Agria (vid Agrias monter i foajén)
16.00 5 och 6-års hoppning
19.10 5, 6 och 7-års dressyr
Slut ca kl. 22.30

Domare Hoppning
Marco Kutscher
Henrik Ankarcrona

Domare Dressyr

Peter Storr, GBR
Jan-Ove Olsson
Wiveca Schenholm

Kostnad: Endast 150 kr.

KÖP BILJETT HÄR

I samarbete med Gothia Towers erbjuder Gothenburg Horse Show möjligheten till hotellövernattning samt två biljetter till föreställningarna den 20 februari 2018. Biljetterna hämtas ut vid incheckning och kommer att vara placerade på sektion G.

 Läs mer här

 

 

kvalade hästar

Regler och anvisningar

Anmälan till hoppning

Anmälan till dressyr

Foto: Claes Jakobsson