Lövsta future challenge

LÖVSTA FUTURE CHALLENGE JUMPING

Visionen för Lövsta Future Challenge – som inrymmer både hoppning och dressyr(endast hoppning under Gothenburg Horse Show) – är att främja utvecklingen av svensk ridsport och att skapa en bredare bas av Grand Prix-ekipage. LFC Jumping är uppdelad i Unga hästar och U25 och finalerna avgörs under Gothenburg Horse Show. De svenska sexåringarna kvalar till finalen vid två tillfällen under hösten; Champion of the Youngsters och Breeders Trophy på Flyinge och tio svenska nyblivna sjuåringar får i finalen möta tio inbjudna internationella sjuåringar. Det är ett sätt att låta de unga hästarna få smaka på atmosfären i en internationell arena och att matcha våra svenska hästar mot utländska av samma årgång.

Kvalade ekipage till finalen i Lövsta Future Challenge Jumping

LÖVSTA FUTURE CHALLENGE JUMPING U25

2016/2017 är den tredje säsongen för Lövsta Future Challenge Jumping U25 och vi kan se hur tidigare ryttare som Erica Swartz och Jonna Ekberg har fina internationella framgångar. Det är ett av målen för Lövsta Future Challenge – att sporra och utveckla unga talanger till en internationell karriär. De fem U25-ryttarna som blir inbjudna till Gothenburg Horse Show är födda mellan 1991 och 1994. De har samlat rankingpoäng under tre kvaltillfällen under hösten och vintern och i Scandinavium får de rida mot internationella toppryttare i alla klasser, utom världscupen och specialklasser. Den ryttare som blir meetingbäst under Gothenburg Horse Show vinner LFC Jumping U25. 

Tävla om att ta fram ett miljösmart hinder!

Lövsta Future Challenge, Svenska Ridsportförbundet och Gothenburg Horse Show utlyser nu en tävling med syfte att få fram ett miljösmart hinder. Tävlingen är öppen för alla och tävlingsbidraget skickas in i form av en ritning. Det vinnande bidraget byggs av en professionell hinderbyggare och används på banan under Scandinavium. Vinnaren kommer själv att kunna vara på plats då första pris är 20 biljetter till Gothenburg Horse Show 2017.

Tävla här

Regler för tävlingen