Program fredag dagföreställning

Fredagens dagföreställning börjar kl 09.00 med de 7-åringarna i Lövsta Future Challenge Jumping. I Lövsta Future Challenge tävlar 10st svenska och 10st internationella 7åringa hästar i tre omgångar under veckan, för att på söndagen göra upp om vem som tar hem segern. De 5 bästa ekipagen från Breeders Trophy i Flyinge och de 5 bästa från Norrköping Horse Show, samt 10 personligt inbjudna 7-åriga hästar kommer till Gothenburg Horse Show för att tävla i Lövsta Future Challenge Jumping.

Fredagens tävlingar fortsätter med andra omgången i KRAFFT Young Rider Cup och därefter har det blivit dags att kora segraren i finalen i Morgondagens vinnare.

Vi plockar sedan bort hindren och gör plats för FEI World Cup™ Dressage Freestyle. De kvalde dressyrekipagen från torsdagens FEI World Cup™ Grand Prix rider en kür - ett eget fritt program till musik. I denna klass samlar dressyrryttarna ytterligare världscuppoäng för att ta sig till finalen i Paris, Frankrike. Missa inte när världens bästa dressyrekipage upp om segern i Scandinavium!

Dagföreställningen avslutas med clinic tillsammans med Felicia Grimmenhag och Patrik Kittel. 

 

Dagföreställning

Start 09.00
kl. 09.00 Lövsta Future Challenge Jumping (Läs mer här)
ca kl. 10.30 Morgondagens Vinnare - Final  (Läs mer här)
ca kl. 11.50 Krafft Young Rider Cup (Läs mer här)                      
kl. 13.40 FEI World Cup™ Dressage Freestyle (Läs mer här)
därefter Clinic med Felicia Grimmenhag och Patrik Kittel
Slut ca kl. 17.00

 

BOKA BILJETT