Ambassadör Hoppning

KARIN MARTINSEN

Hon har kallats för både stjärnskott och Sveriges nya framtidshopp, vi ser mycket fram emot ett spännande samarbete med Karin! Här kommer ni att kunna följa henne på vägen till Gothenburg Horse Show och ta del av hennes vardag och tips på att utvecklas som ryttare.

Förra året slog Gothenburg Horse Shows ambassadör Karin Martinsen igenom stort på den internationella scenen. En succé som har motiverat henne till att bli en ännu bättre ryttare och förebild. I februari 2018 tar hon sig an ännu en upplaga av Gothenburg Horse Show. Karin Martinsen började rida när hon var tre år gammal och har med sina 21 år gjort succé i ridsports-Sverige och samtidigt blivit en förebild för många unga ryttare.

Sedan augusti 2017 har Kartin Martinsen varit ambassadör för Gothenburg Horse Show. En uppgift som innebär att hon representerar Gothenburg Horse Show och ridsporten i olika sammanhang.
– Det känns viktigt att representera hemmaplan, eftersom jag bor så nära Göteborg. Gothenburg Horse Show är dessutom en tävling som jag själv har gått och tittat på sedan jag var liten. Det är helt otroligt att jag nu är en del av gänget, säger Karin Martinsen.

Här kan du läsa en längre intervju med Karin.

Läs mer om Karin här.